A párom most hétvégén akar elmenni velem, a keresztfiának a születésnapjára, úgy hogy senkit sem ismerek a családjából, hogy indítsak?
Az a helyzet, hogy én 24 éves srác vagyok, ő pedig 52.
Indult aminek indult, de nagyon megszerettük egymást, és azóta együtt vagyunk (2 hónapja).
Jelenleg még senkit nem ismerek a családból a fián kívül, és holnap lesz a keresztfia születésnapja, ahova együtt megyünk, ès az egész család ott lesz (kb.20fő).
Azt mondta nekem, hogy nem tudja, hogy fognak reagálni a mi kapcsolatunkra, de nyilván rohadtul félek a helyzettől.
A kérdésem az, hogy hogyan kéne indítani, megismerkedni a családdal, aminek nyílván a túlnyomó része a párommal egy korú. Nyilván tudom, hogy be fognak támadni egyből.
Egy Bombayt viszek, illetve egy csokit ajándékba.
Szomorú, hogy nem találtál egy aranyos, korodbeli lányt, hanem egy nagymamakorú nővel vagy. Nincs valami komplexusod?
Ha nem begyepesedett öregek, akkor valahogy átvészelitek azt az egy napot.
Hétvégéig már ne borotválkozz, és ély hangon egy "szevasz", "szervusz" vagy más ódivatú, informális köszönés és olyan erős kézfogás, hogy a szemei kiesnek, és egyből megtörik a jég.
A hölgyeknek kézcsók.
Kérdező, én nem mennék erre a családi ünnepségre a helyedben!
2 hónapja vagytok együtt. Ez eleve nagyon rövid idő, és a korkülönbség miatt nem is gondolom, hogy van jövője ennek a kapcsolatnak.
De ha szerintetek lenne, akkor is!
A teljes rokonsággal 2 hónap után megismerkedni, nekem ez akkor is túlzás lenne, ha korban (és minden másban) teljesen összepasszolnátok. Ismered a fiát, ez oké. Ha élnek a szülei, esetleg nekik is bemutathat. A többiekkel bőven elég lenne egy év múlva megismerkedni. Ha egy év múlva még együtt lesztek, akkor legalább már lehet mondani, hogy itt már több van, mint szimpla fellángolás.
Egyébként teljesen megértelek, hogy rohadtul félsz ettől a helyzettől. Én is szoronganék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!