Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Nagyon passzív-aggresszív...

Nagyon passzív-aggresszív viselkedés lenne az, ha anyámnak születésnapjára vennék egy rozsdamentes acél sajtreszelőt?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy a húgom néhány hónapja kidobta anyám sajtreszelőjét a kukába, miután már a rozsdát reszelte bele vele a sajtba, majd anyám kiszedte a szemetesből a sajtreszelőt, mondván, hogy nagyon értékes tárgy, és nagyon drága pótolni. Egyébként anyám kényszeres gyűjtögetés jeleit mutatja, 2 tárolóhelységében állnak a plafontól a tetőig a lomok, az ajtó tartja a lomokat.

szept. 12. 20:26
 1/6 anonim válasza:
93%

Hát részvétem. Pár év, és nem csak két helyég lesz, hanem a ház, majd a garázs meg az udvar.

Enyém elöször csak a szekrényt tömte ki, akkor még csórók voltunk, és nagyanyámnál éltünk, ö korlátot szabott. Aztán amikor elkötöztünk a házból, mert tudtunk a telken még egy házat építeni, akkor a régi ágy telt meg. Aztán amikor nagynám már nem volt önmaga, akkor már anyám meg tuta tölteni az egész szobát. Amikor nagyanyám lehunyt, akkor már az egész házat, eközben meg a garázsban volt 2 nagy régi szekrényböl 2 polc mosószereknek meg ilyenekenek. Aztán az is elkezdett terjedni, amikor a 2 szekrény m´r nem volt elég, jött a garázs, kint apám épített egy nyílt szint a kocsinak, hogy legalább tetö alatt legyen. Mára az is tele van, plusz egy présház félig. Plusz a volt "legénylakásom" is plafonig rongyokkal.

Csak gondoltam figyelmeztetlek, hogy vagy felkészülj lelkileg, vagy elejét tudd venni, amíg nem késö.

szept. 12. 21:03
 2/6 anonim válasza:
91%

*tudta

*elhunyt

szept. 12. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Ha ilyen akkor majd az lesz hogy annak örül hogy már két sajtreszelője is van... Szerintem is inkább erre a gyüjtögető problémára kéne koncentrálni mert kettőt pislogsz és már nem fértek be a házba. Ez egy pszichés betegség amit kezeltetni kell.
szept. 12. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Szükséges használati targyat nem illik ajándékba venni. Amúgy a hugod már nyilván vett neki, ha egyszer kidobta, csak azért tette, mert volt másik.
szept. 13. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem rohadt ciki lenne ilyet venni ajándékba. Pár száz forint.

Ő is ilyeneket ad neked ajándékba? Pl budipapírt karácsonyra?

Alapból vehetnél egyet ha már te is használod és ott laksz anyáddal.

szept. 13. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Na, észbe kaptam, és kezdek selejtezni. Tényleg.

Nehéz megválni régi dolgoktól, de ha egyszer az ember rászánja magát, rájön, hogy szükség van rá.

szept. 16. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!