Nagyon passzív-aggresszív viselkedés lenne az, ha anyámnak születésnapjára vennék egy rozsdamentes acél sajtreszelőt?
Hát részvétem. Pár év, és nem csak két helyég lesz, hanem a ház, majd a garázs meg az udvar.
Enyém elöször csak a szekrényt tömte ki, akkor még csórók voltunk, és nagyanyámnál éltünk, ö korlátot szabott. Aztán amikor elkötöztünk a házból, mert tudtunk a telken még egy házat építeni, akkor a régi ágy telt meg. Aztán amikor nagynám már nem volt önmaga, akkor már anyám meg tuta tölteni az egész szobát. Amikor nagyanyám lehunyt, akkor már az egész házat, eközben meg a garázsban volt 2 nagy régi szekrényböl 2 polc mosószereknek meg ilyenekenek. Aztán az is elkezdett terjedni, amikor a 2 szekrény m´r nem volt elég, jött a garázs, kint apám épített egy nyílt szint a kocsinak, hogy legalább tetö alatt legyen. Mára az is tele van, plusz egy présház félig. Plusz a volt "legénylakásom" is plafonig rongyokkal.
Csak gondoltam figyelmeztetlek, hogy vagy felkészülj lelkileg, vagy elejét tudd venni, amíg nem késö.
Szerintem rohadt ciki lenne ilyet venni ajándékba. Pár száz forint.
Ő is ilyeneket ad neked ajándékba? Pl budipapírt karácsonyra?
Alapból vehetnél egyet ha már te is használod és ott laksz anyáddal.
Na, észbe kaptam, és kezdek selejtezni. Tényleg.
Nehéz megválni régi dolgoktól, de ha egyszer az ember rászánja magát, rájön, hogy szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!