Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit tudnék ebből kihozni?

Mit tudnék ebből kihozni?

Figyelt kérdés
Szóval a keresztlányomnak nemsokára születésnapja. Nagy Fnaf (Five nights at Freddy's) rajongó, ami egy ilyen horrorjáték.. ne kérdezzétek, nem értek hozzá. Csak szeretnék örömet okozni neki, így szinte bármi (plüss, póló, bögre kizárva) ezzel kapcsolatos ajándék ötletet meghallgatok. Annyira nem vagyok kreatív most. Előre is köszönöm szépen!

aug. 29. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát technikailag kizártad az összes opciót a témában.

Nem tudom, hogy mennyi idős, így nem mondom, hogy szerezd meg neki a filmet. Csináltak belőle zenéket, de nem tudom, hogy élvezné-e?

Süttess neki egy tortát? Nem túl maradandó.

aug. 29. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is tortát javaslok.
aug. 30. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Elnézést, azt tényleg elfelejtettem írni, hogy 15 éves lesz. A játék zenéit imádja, igen.

A torta nekem is eszembe jutott, csak azt mindig az anyukája csinálja, úgyhogy így az is kilőve. Köszönöm szépen azért Nektek, ment a zöld 😊

aug. 30. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy kreatív?

Hobbi boltban lehet kapni zsugorfóliát (a mattot még csiszolni sem kell). Telefonról átrajzolhatod simán a figurákat, kivágod, kilyukasztod, kisütöd, és nagyon örülsz, hogy ügyes voltál :)

Ha ráírod a nevét is nagyon egyedi kulcstartót is csinálhatsz belőle. Olyan tuti, hogy nem lesz a boltban.

aug. 30. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!