Miket szoktatok szülinapra ajándékozni a szüleiteknek? Mit lehet adni olyannak akinek megvan mindene?
Ahogy telnek az évek egyre nehezebb előállnom bármi ajándékkal a szüleim születésnapjára..
Mindenük megvan amire csak vágynak, többszörösét keresik az én fizumnak így semmi olyat nem tudnék venni amit ők ne vettek volna már meg ha tetszik nekik.
- Az ilyen élmény ajándékokat nem igazán szeretik, akkor és oda mennek ahogy nekik tetszik.
- Alkoholból csak egyfélét isznak de abból már annyit kaptak az összes ismerőstől hogy kitart életük végéig.
- Különösebb hobbijuk nincs, apukám szeret fotózni de megvesz magának minden felszerelést hozzá amit csak szeretne, számomra meg túl drágák ezek a dolgok.
- próbáltam már sütni sütit de anyukám nem szereti az édességet én meg (mint kiderült) borzalmas vagyok sütikészítésben
- anyukám nem hord ékszert, csak a legalapabb kozmetikumokat használja, nem egy nagy táska/cipő/akármi “csajos” dolog rajongó
- a “porfogókat” vagyis dekortárgyakat utálják
Évről évre egyre nagyobb szorongást okoz hogy mivel rukkoljak elő :(
Mit lehet ajándékozni olyannak akinek mindene megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!