Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Miket szoktatok szülinapra...

Miket szoktatok szülinapra ajándékozni a szüleiteknek? Mit lehet adni olyannak akinek megvan mindene?

Figyelt kérdés

Ahogy telnek az évek egyre nehezebb előállnom bármi ajándékkal a szüleim születésnapjára..

Mindenük megvan amire csak vágynak, többszörösét keresik az én fizumnak így semmi olyat nem tudnék venni amit ők ne vettek volna már meg ha tetszik nekik.

- Az ilyen élmény ajándékokat nem igazán szeretik, akkor és oda mennek ahogy nekik tetszik.

- Alkoholból csak egyfélét isznak de abból már annyit kaptak az összes ismerőstől hogy kitart életük végéig.

- Különösebb hobbijuk nincs, apukám szeret fotózni de megvesz magának minden felszerelést hozzá amit csak szeretne, számomra meg túl drágák ezek a dolgok.

- próbáltam már sütni sütit de anyukám nem szereti az édességet én meg (mint kiderült) borzalmas vagyok sütikészítésben

- anyukám nem hord ékszert, csak a legalapabb kozmetikumokat használja, nem egy nagy táska/cipő/akármi “csajos” dolog rajongó

- a “porfogókat” vagyis dekortárgyakat utálják

Évről évre egyre nagyobb szorongást okoz hogy mivel rukkoljak elő :(

Mit lehet ajándékozni olyannak akinek mindene megvan?

2024. jún. 6. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Személyes, fotós ajándékok?

Esetleg parfüm, jobb minőségű tusfürdő, krémek?

Apudnak lehet horgászos felső stb

2024. jún. 6. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Fizesd be őket egy wellness hétvégére.
2024. jún. 7. 08:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Meghívni őket ebédelni.

Főzni nekik.

Apukádnak süti, de ne te süsd, inkább vegyél.

Vásárlási utalvány oda, ahol rendszeresen szoktak vásárolni.

2024. jún. 7. 09:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Az ilyen fotós porfogókat utálják.

Parfümöt is, krémeket nem nagyon használnak.

Apum soha életében nem ment horgászat közelébe, utálja a halat. :D

Fent is írtam hogy “Az ilyen élmény ajándékokat nem igazán szeretik, akkor és oda mennek ahogy nekik tetszik.”

El szoktunk menni vacsorázni, az megvan, de szeretnék adni is ajándékot.

Vásárlási utalvàny nem tudom, most egy tesco utalványt kapjanak amiből vehetnek kaját? Az elég béna szerintem. :D

2024. jún. 7. 10:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3: Nem Tesco-ra gondoltam :DDD Valamilyen bevásárlóközpontba, ahol vannak a kedvenc üzleteik. Vagy Douglas, Müller.
2024. jún. 7. 10:37
 6/11 anonim válasza:
100%

Megértelek, mert én is ugyanezt élem át a faterommal kapcsolatban. Én annyiból szerencsés vagyok, hogy piát még tudok neki venni, mert annyi ismerős azért nincs, hogy akkora mennyiséget kapjon. :D

Annak nagyon örült, amikor hoztunk neki olyan szlovák sört, amit itt nem lehet kapni. Gyalog mentünk át érte, mert nincs autónk, szóval még szenvedésfaktor is volt benne. :D

Aminek egyszer nagyon örült, az egy fényképes torta volt, azt kerek születésnapra kapta.

2024. jún. 7. 11:49
 7/11 A kérdező kommentje:

De olyan helyekre nem járnak…

2024. jún. 7. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az én anyám a hasznos ajándékoknak örül, így legutobb mososzert, mosogatoszert, öblítőt és hasonlókat kapott. Imádta.

Valami fotózással kapcsolatos könyv apádnak, vagy egy szép, különleges fénykép album. Anyadnak esetleg egyedi készítésű hataridonaplo. Digitális képeket.

2024. jún. 7. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Kepkeret akart lenni. Digitális kepkeret
2024. jún. 7. 17:56
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Talán fényképalbum, határidőnapló, és könyv, ha szeretnek olvasni. Vagy DVD, ha szeretik a filmeket. Több ötletem nincs. Anyukádnak mi az érdeklődési köre?
2024. jún. 8. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!