Lányok válaszát várom, jelenlegi életkorral. Az igaz, hogy egy lány a 16.születésnapja után érzi magát felnőtt nőnek?
Köszi!
24F
Miért 16.? Nekem semmi se változott,hamarosan betöltöm a 18at ,de valószínüleg ott se lesz nagy változás .
17l
Nem, szerintem ez egy folyamat és nem életkorhoz kötött, inkább az életedben bekövetkező változásokhoz van köze.
Nekem a tizenhatodik születésnapom ilyen szempontból semmit sem jelentett, ugyanolyan volt mint a tizenötödik és a tizenhetedik. Most se a korom miatt érzem magam felnőttnek, hanem az életvitelem miatt, az elért eredményeim miatt. Ennek ellenére sok dologban most is gyerekesnek tartom magam, főleg amikor nálam idősebb emberekkel vagyok egy társaságban.
22/L
Nem. Bizonyos élethelyzetekhez való hozzáállásom óta érzem magam annak. Ami nagyjából 1-2 éve van.
25 múltam.
19-20 éves korom óta dolgozom, eltartom magam, nem lakom otthon, mégis még mindig sok mindenben érzem magam tapasztalatlannak pl életvezetési, családi, komoly pénzügyi kérdésekben. Egyszerűen nem éltem meg még annyit, hogy felnőttnek érezzem magam, hiába vagyok független a szüleimtől.
A 16. szülinapomat én is nagyon vártam, ehhez képest az égvilágon semmit nem éreztem azon a napon, de még a 18-on sem. Ugyanúgy egy gimis diák voltam, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!