Párom 40.születésnapját szervezzük egyik haverjával titokban, tehát meglepetés buli lesz... Ti mit gondoltok az alábbiakról?
A meghívottakat arra kértük, hogy ne vegyenek ajándékot, hanem amennyiben úgy gondolják az arra szánt összeget dobják majd be az erre a célra kihelyezett dobozba a bulin.
Az ok: nem szeretnénk felesleges ajándékokat, se italokat, úgysem issza/isszuk meg,valamint párom vágya, hogy eljusson Madridba egy Real Madrid meccsre.
Így tulajdonképpen ez lenne az ajándék, hogy összegyűjtük az utazásra szükséges összeget. Nyilván nem biztos, hogy összejön a szükséges összeg, de így mindenki hozzájárulhat kicsit az álma megvalósulásához. Szerintetek ez így ebben a formában rendben van, vagy kellemetlen, ciki?
Azért kérdezem, mert anyósom szerint ez milyen hülyeség, hogy születésnapi buli és pénzt kérünk... Mondtam neki, de hát nem arra kérjük, hogy a buli kötségeibe szálljanak bele, hanem ajándék helyett... Tudom, hogy a parom nem vágyik X üveg szeszes italra, x karton sörre vagy ilyen olyan vicces 40-es ajándéktárgyakra.
A hétvégén hivatalosak vagyunk szintén egy születésnapi buliba, ahol a feleség szintén azt kérte, hogy ne vegyünk ajándékot, hanem ő vett egy Forma 1-es belépőt a férjének, aki úgy gondolja abba adjon bele amennyit gondol. Plusz gokartozni mennek, a pálya bérleti díját is szét fogják osztani a meghívottak között. Ezt csak azért írtam le, mert hasonló szituáció. Én nem gondolom, hogy ciki vagy gáz lenne ilyent kérni, sőt leveszi az ember válláról a terhet, hogy azon agyaljon mit vegyen az ünnepeltnek.
Ti mit gondoltok erről?
Az egy házban lakást meg kell szüntetni! Anyósnak semmilyen helye nincs az életedben! Nem lesz béke, mert utáljátok egymást. Ha a férjed nem hajlandó máshova költözni, rosszul választottál.
Rosszindulatú idegeneknek pedig ne magyarázkodj (18-as válasz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!