Nagyon jó meglepetés buli ötleteket?
Egyik barátnőnknek lesz szülinapja és szeretnénk neki egy nagyon emlékezetes “bulit” tartani.
Nem lennénk sokan, max 4-5en.
Tudtok esetleg meglepetés ötleteket?
Nem ajándékötleteket hanem bulii
Ehhez minek otlet? Megszervezed kidiszited ahol lesz es nem mondjatok el.. fantazia kell hozza, ha meg nincs otlet megis mit akarsz szervezni?
Foleg ha csak olyan kevesen mennek el
Ahol lesz, ott díszítsétek fel a helyszínt. Lufik, szalagok, ha valami kerek vagy fontosabb szám (18, 20, 25, 30) akkor lehet ilyen feliratú díszek.
Nem tudom, hány évesek vagytok és miket szerettek csinálni. De lehet pl. játszani, Twister, Ki vagyok én?
Dekoráció fontos mert az adja meg a keretet. Lufik, szalagok, színes kalapok.
Meghívottak legyenek kedvesek az ünnepelt számára, szóval az ő barátai legyenek ne a tieid.
Lehet torta, sütemény, pizza valami ennivaló, innivaló. Alkohol esetleg ha a korhatár megengedi.
Zene, ami illik a hangulathoz.
Valami játék is legyen. Leülős beszélgetős társasozós, kártya, táncolós, feladatos, kvíz, bingó vagy ilyesmi. De valami érdekesség legyen.
Készítsetek fotót, hogy megmaradjon az emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!