Van aki születésnapja közeledtével inkább depis mint boldog?
"Bár az évkor csak egy szám…. Annyi idős vagy amennyinek érzed magad."
Nagyapám is ezt mondta a bíróságon amikor elítélték óvodások molesztálásáért.
Én most leszek 24, és én most érzem picit úgy, hogy azért elég gyorsan megy az idő. Persze tudom ez még messze nem a 40 meg az 50, de kicsit bennem van az hogy egyre közelebb leszek a 30-hoz mint a 20-hoz, és lassan muszáj lesz feladni a jelenlegi életmódomat, de legalábbis picit visszább venni.
Egyébként úgy külön szülinapom nekem sem volt tartva soha, egészen 2 évvel ezelőttig amikor szerveztem magamnak egyet, tehát kifejezetten én sem vártam soha.
Egy hét múlva is úgy tervezem, hogy páran bemegyünk iszogatni vagy bulizni egy helyre és akkor azzal már szerintem én meg is vagyok.
Amúgy boldog szülinapot előre is. :D
Volt valami vicc, hogy mi fejezi ki, hogy mennyi a korod, és nem is kell mondanod az évek számát, mindenki tudni fogja a korodat. Nem emlékszem egészen pontosan, de valami ilyesmi volt, hangsúlyokkal és testbeszéddel is kifejezve:
Ti-ti-ti (mintegy táncolva) = tizenéves
Hu-hu-hú (ujjongva) = huszonéves
Hahahaha (vidáman) = harminc éves
Ne-ne-ne (mint amikor rossz hírt kapsz) = negyven éves
Ö-ö-ö (nyögvenyelősen) = ötven éves
Hahahaha (legyintve, lemondóan nevetve) = hatvan éves
He-he-he-he (öregesen nyekegni) = hetven éves
Nyolcvan? Mi nyolcvan?
Én is így vagyok mivel fater itt hagyott és én érzem magam kellemetlenül. Volt olyan időszak hogy elkapott a zokogás mikor a szülinapom van. Szégyenlem magam ő miatta hogy csak élvezni tudott de rólam gondoskodni meg nem...
10 alatt imádtam ezt az alkalmat. Most már nem izgat egyáltalán. 10 alatt volt társaság akikkel szívesen egyűtt voltam. Nem baberálta senki se a telefont.
Én mint 25 éves jövőre úgy akarnám hogy egy korombeli hölggyel. Nem kell ide ihihi uhuhu megjátszású rokonság. Van 3 gyerek. Eljönnek már kockulnak és semmit se lehet velük kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!