Szülinapra ajándék?
Figyelt kérdés
Anyósomnak lesz a szülinapja és annyira még nem ismerem hogy tudjam minek örülne, ha esetleg vennék egy jobb minőségű bort megy egy bonbont hozzá az nem lenne gáz?2023. márc. 3. 17:16
1/12 anonim válasza:
Nem lenne gáz, de azért kérdezd meg a párodat, hogy anyuka nem anti vagy cukorbeteg-e, akkor nem lősz mellé.
2/12 anonim válasza:
Ez olyan "megúszós" ajándék. Inkább kérdezd meg a párodat, hogy minek örülne az anyukája.
3/12 anonim válasza:
En ilyenkor mindig valami termeloi, eheto ajandekot adok, amit nem vesz meg mindennap az ember. Nagyon szoktak orulni.
Pl kulonlegesebb szorp, mez (legutobb mentas mezet adtam, nagyon bejott mindenkinek), lekvar, kulonlegesebb sajt.
Persze ehhez tudni kell, hogy az adott szemely erzekeny-e valamire.
En a helyi piacon szoktam nezelodni ilyen cuccok utan.
4/12 anonim válasza:
Ha az anyósod, akkor a férjed anyja. Tán közösen kéne ajándékot venni, külön minek?
5/12 anonim válasza:
Kérdezd a párod, ő ismeri. Lehetsz egy kicsit kreatívabb a leírtnál. Persze a családi szokások is fontosak. Pl. az én párom családja nem igen ajándékozik és nem is igénylik hogy vegyek valamit. Az is fontos hogy nincs e ételallergiája, valamilyen betegsége, szereti e egyáltalán az adott dolgot. Nekem pl. hiába venne valaki száraz bort, nem szeretem. Így kellemetlen a helyzet nekem is mert nem akarom megsérteni az ajándékozót, plusz ő azért fizetett csomó pénzt hogy a polcon porosodjon vagy továbbadjam. Fektess bele egy kis energiát, kérdezd meg minek örülne
6/12 anonim válasza:
Mér nem együtt vesztek valamit? Amúgy mi szülinapra nme is nagyon ajándékozunk, tök fölösleges.
7/12 anonim válasza:
Meg kéne tudakolni pl alkoholt egyáltalán szereti e addig azt fölösleges vinni ha úgy is csak bekerülni a polcra a többi mellé.
8/12 anonim válasza:
Én inkább virágot vinnék a bor helyett
9/12 anonim válasza:
Ha iszik alloholt, inkább vigyél valami likőrt. Akár különleges is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!