Szülinapra e-book?
Most lesz áprilisban a 18. szülinapom. Eddig sosem ünnepeltük meg nagyon a szülinapjaim, csak kaptam apától szó szerintegy egy tábla csokit. És mostanában apa túlságosan is nézi az árakat. De nagyon szeretnék egy e-bookot, és nézegettem az árait is... egy kb. 25-40 ezer forintosra gondoltam. Csak így is nagyon sok mindent kapok anyagilag is, és apa fizeti a könyveimet, a sportot meg kb. mindent...
Apukám egy kicsit furcsa... Felhoztam neki, hogy életemben először elmehetnék vele étterembe, de elvetette, és ezért vagyok egy kicsit elbizonytalanodva, hogy elmondjam-e neki...
Nekem nem jött be.
Szerintem sokkal jobb egy könyvet fizikálisan kézbe venni, megszagolni a papír illatát, lapozgatni stb :)
Köszi a válaszokat!
Megkérdeztem, és nem mondott nemet, csak egy kicsit h"lyének néztek...
Az a baj, hogy itthon csak én olvasok, és a többiek nem értik, higy milyen jó érzés is egy könyv...
5* Én is nagyon szeretem a papír alapút, főleg az illatát is...
Csak amiket angolul olvasnék, az nincs meg itthon a könyvtárban. És nem szeretném úgy megvenni, hogy csak max. 2*ször olvasom el.
Ui. köszi a válaszokat!! <3
Nagyon jó dolog az e- book.
Én is rengeteget olvasok és a lakás tele van könyvekkel. Sokat el kellett ajándékoznom, mert nem férnek már el.
Szeretem nagyon a hagyományos papír könyvet, de a helyhiány miatt már szinte csak e- bookra veszek olvasni valót.
Az is egy előnye, hogy olcsóbbak így a könyvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!