Mit vennétek szülinapra egy olyan embernek akit ‘“alig” ismertek?
Nagy dilemmába vagyok, ugyanis van egy fiú, akit 5 éve ismerek, nagyon szeretem és hamarosan szülinapja lesz, de nem tudom mit vegyek neki, mivel a mentális bajaim tönkrevágták a memóriám, és semmire sem emlékszem, pedig tudom hogy kéne. Mégis türelmes velem, elismétel dolgokat akár többször is, és a problémám legerősebb időszakaiban is velem volt. Szeretném meglepni, de a sírás nem fogja visszahozni a memóriám. Chatet rengeteg ideig olvastam, hogy tudjam mit szeret, de semmi konkrétum nincs benne szinte. Cigizésből most lépett ki, videójátékokat abbahagyta, van 2 kutyája, és kb ennyi ragadt meg bennem az elmúlt pár hétben, amikor már stabil voltam annyira hogy figyelni tudjak rá.
Nagyon köszönöm annak aki tud valamennyire segíteni!
Utolsó jó ötlet :)
Vagy vadas park :) illetve milyen kutyái vannak ? Valami ahhoz kapcsolódó ajándék. Vagy megleped saját készítésű sutivel/tortával :) vagy felajanlod, hogy mozi és ő válasszon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!