Milyen köszöntést írnál annak, akinek csak a hónapot tudod, hogy mikor született és nincs kitől megkérdezd, viszont fel akarod köszönteni? Kitérnél rá hogy sajnos a napot nem tudod?
Figyelt kérdés
És ha igen milyen megfogalmazásban, hogy ne legyen ünneprontó és rád nézve zavaró... ?2022. okt. 15. 18:33
1/7 anonim válasza:
Sehogy nem köszönteném fel. Ha nem vagyunk olyan jóban, hogy napra pontosan tudjam a születésnpaját akkor felesleges.
Ha mindenáron fel akarod köszönteni finoman vezesd be a beszélgetésbe, hogy magától mondja el mikor van a születésnapja.
3/7 A kérdező kommentje:
Én magamból indultam ki. Szóval ha valaki nekem azt mondja, hogy tudom most volt valamikor a születésnapod, és felköszönt, akkor annak örülök és jól esik és nem azon agyalok hogy miért jegyezte meg hogy mikor van napra pontosan. Szóval hogy a gesztus fontosabb, mint a precizitás.
2022. okt. 15. 23:14
5/7 anonim válasza:
Éljenek sokáig/Isten éltesse az oktöberiek(et)! Plusz szmájli.
Valahogy így.
6/7 anonim válasza:
Hónap utolsó napján írok neki egy üzit, hogy: Boldog szülinapot kívánok így utólag. :D
7/7 anonim válasza:
Ez valószínűleg a legszarabb csajozós módszer, amit valaha hallottam. Én pirulok a kérdést olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!