A párom sajnos börtönben van. Szombaton lesz a szülinapja. Mivel lephetném meg levélben?
Jól írja a #5.
Miért csukták le? Ha mondjuk gyilkosságért, én a helyedben nagy ívben elkerülném, nem hogy még ajándékot adnék neki. Ha mondjuk nem adózott és azért, akkor esetleg. Azért nem egyszinten van egy gyilkossággal.
Először is hadd emeljek virtuálisan kalapot a hűséged előtt! Nem sok nő képes kitartani a párja mellett ilyen körülmények között. Abba most ne menjünk bele, hogy ő milyen ember lehet, nyilván nem véletlenül van börtönben. Bár Magyarországon oda ártatlanul is könnyű bekerülni.
Mivel lephetnéd meg? Tudtommal a BV-ben az utóbbi időben agyonkorlátozták a csomagküldést, lényegében már csak spejzolni lehet. Egy kivétel viszont van: levélben küldhető könyv. Az pedig sokat ér bent, mert egyrészt agyonüthető vele az idő (kellően súlyos kötettel az idegesítő zárkatárs is), illetve lehet csereberélni más könyvekre, újságokra.
Remélem, a párod megváltozott emberként jön ki, és képes leszel visszavezetni őt a társadalomba.
Igaz nem a kérdésre válaszolok!
DE: kíváncsi vagyok ki, és miként állapítja meg a válasz helyes, nem helyes?
PL sok sok baromságok 50-100 % hasznos, ellenben a #8/10-es
""Remélem, a párod megváltozott emberként jön ki, és képes leszel visszavezetni őt a társadalomba." A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad...Talán lesz egy értelmes aki leírja: köszönöm!
A szsppanos dologról két verziót hallottam.
1. Volt börtönben, de kvázi ártatlanul (2006-os zavargások), szerintem vigyáznak, hogy az ilyen egyéneket kiszűrjék.
2. Ismerősöm, smasszer. Szerinte van ilyen bent.
A kérdésre válaszolva, a bent lévőknek nagyon sokat jelent minden egyes levél. Fontos kifejezni benne a szeretetedet. Ez ott bent nagyon sokat jelent.
“Mivel lephetném meg?”
“Terhes vagyok!”
Bocsi, gonosz vicc volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!