Saját készítésű ajándék ötletek születésnapra?
Bajban vagyok, a nővérem most fogja ünnepelni pár nap múlva a 29 . születésnapját. A kicsit sablonosabb hagyományos ajándékokkal ellentétben gondoltam valami saját készítésű, kreatív dologgal lepném meg ( én szeretném elkészíteni )amiről én jutok majd neki eszébe.
Fogalmam sincs mit tudnék csinálni. :SS
Sajnos a sütés/főzés kivitelezhetetlen.
Van valami ötletetek? Ti mivel ajándékoztátok meg a tesótokat ?
Nem értem némelyik válaszolót. Az fel se merül bennetek, hogy a kérdező jól ismeri a saját testvérét, és azért akar neki saját készítésű ajándékot adni, mert tudja, hogy örülne neki? Lehet, hogy nektek furcsa, de vannak emberek, akik szeretik az ilyesmit. Nekem is a mai napig ki van téve a szobámba az összes rajz, nyomtatott kép, origami és minden egyéb, amit valaha a testvéreimtől vagy az unokaöcsémtől kaptam.
Nem tudom aktuális-e még, de azért írok pár dolgot:
Papírból lehet hajtogatni aranyos figurákat. Én egyszer egy ilyet kaptam, mert gyerekként szerettem a Pokemont: [link]
Ennél persze sokkal komolyabb minták is vannak, ezt még akkor készítették a kisebb testvéreim, amikor gyerekek voltak.
Vagy például a nővérem egyszer készített nekem egy montázst a kedvenc mangakaraktereimből, kinyomtatta kb. A/3-as méretben, és beletette egy Ikeás képkeretbe. Nagyon jól néz ki, azóta is kinn van a falamon.
Vagy összeállíthatsz neki egy felnőtt színezőt olyan témában, amit szeret. Interneten sok képet lehet találni ilyesmihez.
16!
Nos, nem. Ugyanis ha jól ismerné a testvérét, fel se merülne, hogy itt kérdezze meg, mit csináljon neki, hanem TUDNÁ, hogy minek örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!