Hogyan lepjem meg a páromat a születésnapján azzal, hogy hozzáköltözöm?
Szerintem is jó ötlet az ha magadra kötsz egy masnit
A másik ötlet ha adsz neki becsomagolva egy dobozt ajándék képpen amiben az lesz hogy “szeretnéd még hogy hozzád költözzek?” Vagy valami ilyesmi
Ha ismernétek a páromat, akkor nem jutott volna eszetekbe, hogy esetleg nem akarja :) Lassan 5 éve vagyunk együtt, és én tudom, hogy ez a leghőbb vágya, csak én valamiért mindig féltem a változásoktól és így még nem tettem meg ezt a lépést. Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne utalna rá. Gyakran mondja, hogy "majd ha ideköltözöl..." Évek óta egyedül él. Szerintem senkinek sem jó magány, szóval én egy percig sem kételkedem benne, hogy boldoggá tenném ezzel. Persze van más ajándékom is számára, de azok csak tárgyak. Jobban szeretek "maradandót" adni.
Mivel nem albérletben lakom, így nem kell felmondanom semmit :)
Köszönöm a tippeket azoknak, akik írtak! :)
Szulinapjan menj at hozza, legyen nalad kis cetlire felirva a neved , pl post it-re, csengesd ki a lakasajto ele es mire kijon, tedd a neved az o nevtablaja melle. Persze kesobb majd lecserelitek rendes verziora, de ebbol erteni fogja.
Vagy irj egy versiket a szulinapi kepeslapjara, amit te koltesz, es arrol szol h odakoltozol.
Boldog szulinapot, dragam
Nem leszel ezentul arvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!