Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hogyan lepjem meg a páromat a...

Hogyan lepjem meg a páromat a születésnapján azzal, hogy hozzáköltözöm?

Figyelt kérdés
Már jó ideje szeretné, de még eddig nem szántam még rá magam, és most úgy gondoltam szülinapjára ez lenne az egyik "ajandekom". Valami vicces vagy bármilyen más ötlet jó lenne, hogy valamilyen formában ajándékként tudjam "átnyujtani" a költözésem. Valakinek valami jó ötlet esetleg? Örülnék :)
2022. júl. 9. 12:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
De mit beszéljen meg rajta, ha már mondta neki a párja is, hogy szeretné , hogy menjen oda? 😅 lehet utána nem működik a dolog és megbánják, de az bárkivel előfordulhat...
2022. júl. 11. 12:41
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is jó ötlet az ha magadra kötsz egy masnit

A másik ötlet ha adsz neki becsomagolva egy dobozt ajándék képpen amiben az lesz hogy “szeretnéd még hogy hozzád költözzek?” Vagy valami ilyesmi

2022. júl. 11. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Hááát azért ne csak úgy jelentsd be, hogy hozzá költözöl, annak ellenére, hogy megkért rá. Lehet, hogy megnyúlna az arca. Előtte kérdezz rá, hogy biztosan akarja-e. Igaz, így nem lesz meglepi, de sebaj.
2022. júl. 11. 13:41
 14/22 anonim ***** válasza:
2%
Stikában csinálj kulcsmásolatot és amikor dolgozik, vitesd oda a cuccaidat egy szállítóval.
2022. júl. 11. 13:43
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Könnyű úgy ajánlgatni vmit, hogy arra számítasz nem valósul meg. Csak óvatosan! Nehogy te lepődj meg.
2022. júl. 11. 16:54
 16/22 A kérdező kommentje:

Ha ismernétek a páromat, akkor nem jutott volna eszetekbe, hogy esetleg nem akarja :) Lassan 5 éve vagyunk együtt, és én tudom, hogy ez a leghőbb vágya, csak én valamiért mindig féltem a változásoktól és így még nem tettem meg ezt a lépést. Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne utalna rá. Gyakran mondja, hogy "majd ha ideköltözöl..." Évek óta egyedül él. Szerintem senkinek sem jó magány, szóval én egy percig sem kételkedem benne, hogy boldoggá tenném ezzel. Persze van más ajándékom is számára, de azok csak tárgyak. Jobban szeretek "maradandót" adni.

Mivel nem albérletben lakom, így nem kell felmondanom semmit :)

Köszönöm a tippeket azoknak, akik írtak! :)

2022. júl. 11. 20:33
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Annyira szereted, hogy 5 éve gondolkodsz ezen? Nekem ez kicsit soknak tűnik.
2022. júl. 11. 23:08
 18/22 A kérdező kommentje:
Sajnos előtte nagyon rossz tapasztalatom volt az együttélésről, és ráadásul egy másik városban lakik, ahol én úgy éreztem nem szívesen élnék (bár még most sem az álmaim lakóhelye)... És egyébként sincs ez időhöz kötve szerintem, bár manapság már nagyon nagy "divat" lett 2 hónap után összeköltözni. Szerintem sok mindent kiölhet a kapcsolatból egy együttélés, amellett, hogy persze nagyon jó is tud lenni, de én még így is tartok tőle, és nem miatta, hanem magam miatt... nem biztos, hogy én el tudnám viselni saját magamat, ha együtt kellene élnem velem :DDD
2022. júl. 12. 09:45
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

Szulinapjan menj at hozza, legyen nalad kis cetlire felirva a neved , pl post it-re, csengesd ki a lakasajto ele es mire kijon, tedd a neved az o nevtablaja melle. Persze kesobb majd lecserelitek rendes verziora, de ebbol erteni fogja.

Vagy irj egy versiket a szulinapi kepeslapjara, amit te koltesz, es arrol szol h odakoltozol.

Boldog szulinapot, dragam

Nem leszel ezentul arvan

2022. júl. 12. 23:22
 20/22 NTBS ***** válasza:
100%
Szülinapja megy át masnival átkotve.
2022. júl. 14. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!