Lányok/nők! Előfordult már veletek, hogy születésnapotokon épp megvolt a menstruáció?
Figyelt kérdés
Szokott olyan lenni, hogy valaki épp a szülinapján mensizik? veletek történt már ilyen?
Hogyan befolyásolta ez a szülinapodat? Miben/mennyiben volt másabb, mintha nem lett volna meg?
Ha volt ilyen, hanyadik szülinapodon volt?
2022. jún. 16. 09:32
1/11 anonim válasza:
Nekem a 13. szülinapomon fejeződött egy be. Nem befolyásolta, utolsó nap volt.
Egyszer volt velem ilyen.
Meg ugyanabban az évben karácsonykor, 25-én. Utaztunk, én meg vinnyogva fetrengtem, és csak később tudtunk elindulni.
2/11 anonim válasza:
Biztos, nem is egyszer, de nem igazán tartottam soha számon.
3/11 anonim válasza:
iden nekem igy lesz, de baromira nem erdekel :D kehely be, aztan megyek amerre akarok
4/11 anonim válasza:
Persze, és számításaim szerint idén is ez lesz. Nem örülök neki, mert pár hónapja borzasztóan rosszul vagyok olyankor (voltam dokinál, semmi bajt nem talált), úgyhogy várhatóan nem lesz túl jó nap.
5/11 anonim válasza:
Őszintén szólva nem emlékszem, volt-e már ilyen, és lusta vagyok visszakeresni a naptárban :D
6/11 Metionin válasza:
Bizonyára volt, bár nem emlékszem konkrét esetre. Bár nem is volt soha nagy szám a születésnapom, ha lett volna bármi buli vagy ilyesmi, akkor nyilván zavart volna hogy közben görcsölök, szédülök meg hányok és akkor emlékeznék is rá.
7/11 anonim válasza:
Biztos volt ilyen az elmúlt 18 évben mióta menstruálok, de nem emlékszem rá. Nem befolyásolt semmit. Persze nekem sosem voltak brutális fájdalmaim, vagy ilyesmi, inkább csak kellemetlen, és nyűgösebb vagyok.
8/11 anonim válasza:
Nekem minden nyaraláson megvan. És az esküvőnkön is megjött. Ehhez képest a szülinap semmi.
9/11 anonim válasza:
Igen. Idén is ez volt velem pont. 😅 De hát nem mintha zavarna. Amúgy is eléggé sz*r volt úgy átlag az egész szülinapom, szóval ja...
10/11 anonim válasza:
Mi ez a rengeteg bődületesen buta menstruációs kérdés ma?
Persze, hogy előfordul, miért, szerinted valami biológiai akadálya van annak, hogy valaki épp a születésnapján menstruáljon, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!