Születésnapi buli?
Figyelt kérdés
Kislányomnak nemsokára az 1. Születésnapját ünnepeljük. Nem lakunk nagy helyen, és 20-30 főt szeretnénk hívni, nagyszülők, dédszülők, keresztszülőkkel együtt lennénk, szűkösen de meg lehetne oldani az ünneplést. Viszont a nagyszülők kitalálták, hogy tartsuk külön, amikor csak a nagyszülők és dédszülők jönnek, és utána tartsuk meg külön a többiekkel. Ti ezeket hogyan oldottátok meg? Sértődést se akarok senkinél, ha esetleg ezt vagy azt nem hívjuk meg.2022. jan. 16. 20:45
11/14 anonim válasza:
Nálunk is 20+ fő a szűk család!!
Mi mindig egyben tartjuk, kinézem az időpontot, mindnekinek szólok, hogy mikor lesz, ha valakinek nem jó, akkor nem jön, ennyi. Nem csinálunk belőle nagy ügyet.
Ha van elég helyetek, nem tartanék külön két szülinapot, csak mert valakinek nem tetszik.
12/14 anonim válasza:
Hallottunk olyan tragédiáról, hogy nagymamik/nagypapik meg voltak hívva szülinapi bulira, valaki bevitte a covidot, az öregek meg szépen felköltöztek a mennyországba. De a ti felelősségetek, ti tudjátok.
13/14 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már ezt! El lehet menni előtte tesztelni ha annyira fél valaki!!!.
Én meg olyan tragédiáról hallottam, hogy féltették a nagymamát, egy évig nem látogatták, csak nagy ritkán ablakon keresztül, a dédunokákat sem láthatta, nem ölelhette őket, nem adhatott nekik puszit, aztán szegény otthon halt meg egyedül, magányosan. Aztán már bánták, hogy nem mentek majdnem egy évig hozzá…
14/14 anonim válasza:
Engem aztán nem érdekel, nem az én rokonaim, csak ne legyen bőgés utólag. Valaki emlékszik az első szülinapjára? Mert én nem. Ezért nem értettem soha miért kell olyan nagy csinadrattát csapni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!