Anyósomnak mit lehetne venni születésnapjára? Nyugdíjas, 65 éves.
65 éves nyugdíjas nö vagyok, de ezek közül egyedül a könyvutalvány az, ami valamennyire passzolna.
Nem tudom, miért hiszi azt a többség, hogy ilyen idösen már csak vegetál valaki, meg csak képeket néz vagy hasonló.
Ahhoz, hogy a kérdésre érteles választ lehessen adni, tudni kellene, mi érdekli a akérdezö anyósát.
12 Ahelyett, hogy önérzetesen lefikázod az ötleteket, írhatnál akkor jobbat.De nyilván arra már nem futotta.
Úgy egyébként rengeteg ötletet kapott a kérdező, majd ő eldönti minek örülne az anyósa.Lehet az ő anyósa meg olvasni nem szeret.
Értelemszerűen ő tudja minek örülne az anyósa és nem olyan ajándékot választ majd, aminek tudja, hogy nem fog örülni.
Annyira utálatosak az ilyen rosszindulatú, káráló emberek.Bezzeg a kérdésre válaszolni, új ötletet kigondolni már nem megy!
Ha már itt tartunk, akkor közlöm veled, hogy anyám 52 éves, sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál és borzasztóan aktív.Ő örül a vásárlási utalványnak, masszázsszalon utalványnak, virágnak, csokinak, könyvnek, mindennek.Soha nem mondta, hogy ő még "nem öreg ahhoz, hogy ilyen ajándékot kapjon".Ezek pont, hogy nem korfüggő ajándékötletek.
"Értelemszerűen ő tudja minek örülne az anyósa és nem olyan ajándékot választ majd, aminek tudja, hogy nem fog örülni."
Ha tudná, nem itt kérdezne.
14 Ez hülyeség.Ötleteket várt, amiből válogathat.Nyilván ha utál olvasni az anyósa azt tudja róla, és nem vesz neki könyvet.Ha nem érdekli a színház, akkor nem oda fizeti be, stb.
Ha van már ötlet, akkor könnyen el tudja dönteni mi az, ami jó lenne.
19-esnek !
Öreg a nagyanyád kedves ! Most leszek nyáron 65, de simán 10- et letagadhatok, sokszor megkapom !Ez a mai világ !
Szülinapra nagyon örülnék egy gyönyörű és finom tortának /megehetem,nincs diéta / mellé a kozmetikai csomag, vagy pár mai könyv, esetleg színházbérlet !
Vagy pedig, aminek én 65 évesen örülnék, gyönyörű virágcsokor ! Nem is kell ennél több !
Boldog születésnapot kívánok az anyósodnak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!