Anyukam 50. szulinapjara mit vegyek? barmi otlet jol jon egyezeru de extra is lehet
Egyet kell értenem avval, jó ajándékot úgy lehet adni, ha odafigyelünk az ünnepeltre még az esemény előtt. Ki kell puhatolni, mire vágyik, mi hiányzik az életéből, ami ajándékként is funkcionálhat. Ismerni kell a hobbiját, a kedveléseit, a mániáit.
Nem beszólásnak szánom, de aki a köszöntés előtt egy (vagy pár) nappal idegenektől kérdezi, mit kellene venni, az nem figyel az ünnepelt személyre, ami közömbösséget, nemtörődömséget mutat. 50 éves szülinap pedig nem olyan, amit elfelejt az ember családtag esetében. Ha szeretetett akarsz kimutatni, akkor azt kell éreztetni az ünnepelttel, figyelek rád, mert fontos vagy nekem, ezért olyan ajándékot kapsz, amire vágysz, amit régóta szeretnél, ami olyan témájú, ami illik hozzád.
Mondom mindezt úgy, hogy nemrég volt az én 50. születésnapom is. Állítom, nagyon beszédes dolog, kinek mennyire vagyok fontos, ki mennyire fordít rám figyelmet, időt. Pl.: igencsak megjegyzi az ember, ki köszöntötte fel, ki nem. Ennyi idősen, az élet fordulópontján átértékeli az ember az életet, az ismerősöket.
Családomtól igazán jó ajándékokat kaptam! Férfiként természetesen másokat, mint feleségem egy évvel ezelőtt az ő 50. szülinapjára. (katonai, szinte mindent kibíró okosórát, ami a fő ajándék volt,. De hobbi gyűjteményembe új darabokat, és egy új öltönyt, amit kedvenc boltomba kupon formában kaptam meg, később fiam eljött velem megvenni. Könyveket, további apróságokat, melyek mind nagyon ötletesek voltak, pont nekem valók. Plusz elvittek a kedvenc étteremükbe!)
Feleségem az 50. szülinapjára tőlem arany karkötőt kapott fülbevalókkal és közös színházjegyet az egész család. A családtól blúzokat, szoknyát, különleges puzzle készlett, ami külföldről érkezett (mivel puzzle rajongó), Lego 10280 virágcsokrot (mivel az egész család Lego kedvelő), könyveket, melyekből egyiket dedikáltattam neki a kedvenc írónőjével, édességet, stb.
11# Ez itt nem a reklám helye!
Mellesleg, ha egy nőt 50. szülinapján az egészségi állapotára, életkorának minőségére, szépségének megtartására emlékeztetik az igen kellemetlen helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!