Mit vegyek 12 éves lány unokatesómnak a szülinapjára? Az ország másik felében, Pakson laknak, és ritkán látom. Most lett 12 éves. Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Még annyi, hogy trollokat ne írjanak pls.2021. aug. 3. 20:51
11/21 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Megnézem mi az
2021. aug. 4. 13:38
12/21 anonim válasza:
13/21 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. aug. 4. 17:27
14/21 anonim válasza:
Szia! Nem minden 12 éves ugyan olyan. Kérdezd meg a szülőktől, hogy mi az érdeklődési köre. Ezt csak azért gondoltam, hogy leírom, mert elég sokan írták Leiner Laurát. És én amikor annyi idős voltam nagyon nem bírtam a könyveit.(sok barátommal egyetemben)
De a csokival tényleg nem tudsz mellélőni.
15/21 A kérdező kommentje:
Ok. Kö
2021. aug. 5. 07:33
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. aug. 5. 07:33
17/21 anonim válasza:
Valami filmet vegyél neki online. Vicces, tinikről szóló filmet.
18/21 anonim válasza:
Ha már édesség akkor mi pl nutellát szoktunk ajándékozni, nálunk még nem volt olyan aki nem örült neki.
19/21 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Az finom
2021. aug. 5. 21:49
20/21 anonim válasza:
Komolyan filmet vegyél inkább. Nem a könyv a menő manapság, hanem a film. És nem a tv-ben lévő film, hanem ami online. Ami nem online az nem is menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!