Ugye a Mikulás nálunk 6-án jön (jó, 5-én este...). Van még olyan ország, ahol ugyan így 6-án jön a Mikulás, vagy mindenhol máshol karácsonykor jön és hozza az ajándékokat?
Nem, sehol nincs ilyen, ez csak ilyen idióta magyar szokás, hogy szerencsétlen gyerekeket beetetik, hogy egy piros csuhás vén marha hozza az édességeket a kergemarhakóros szarvasok hátán amit a kinyálazott cipődbe hány bele.
Sose értettem ezt a mikulásozást. Karácsony még oké, bár a jézuskázás is elég nagy baromság
#3 Ott Karácsonykor jön legalább.
Több értelme lenne ha itt is úgy lenne. Külön napot csinálni neki viszont ostobaság és csak arra megy ki ez is, hogy az emberek többet költsenek.
De ez a karácsonyi Jézuskázás kikészítő. Egy halott ember hozza az ajándékokat a fa alá...
Undorító egy szokás. Inkább tanítanák meg a kölykökkel, hogy honnan ered a Jézuska szó és talán nem lenne ennyire ostoba a népség.
Előző vagyok.
Illetve én még előtte is tudtam a szüleimtől, hogy honnan ered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!