A születésnap miért pozitív?
Számodra a születésnap miért pozitív, jó, örömteli nap?
Ugyebár megint egyre közelebb vagy a sírhoz.
En se gondolkodom így róla, de most valahogy ez eszembe jutott 🤔
Ez igazából annyi, hogy a családod és a barátaid megünneplik, hogy te megszülettél. Hogy megismertek, mert veled jobb lett az élet. Nem arról szól, hogy egy évvel öregebb lettél, hanem hogy te azon a napon születtél és ennek örülnek.
Én se szoktam különösebben tartani a szülinapom, mert minek? Számomra se egy igazán örömteli ünnep, de nem azért mert egy évvel közelebb vagyok a sírhoz, hanem azért mert eltelt egy újabb év, úgy hogy nem úgy alakulnak a dolgaim ahogy szeretném.
Az hogy közelebb vagyok a halálhoz nem rémít meg, hiszen soha nem lehet tudni mikor éri a vég az embert. Viszont egy hatalmas rejtély hogy mi van a halál után. Ha valaki eljut oda akkor megtudja. Engem érdekel az univerzum minden apró titka, sokat tanulok, hogy minnél többet értsek a világból. Ez a dolog is érdekel, de ezt sajnos nem tudhatom kibtudja meddig. Lehet mennyország, lehet pokol, lehet egy szimuláció vége, lehet egy szimuláció új kezdete, lehet hogy újra születünk egy másik testben, lehet hogy egy fejlettebb létformák leszünk, vagy valami hatalmasabb kozmikus erő, eseg a nagy semmi és üresség vár ránk. Ezt nem lehet tudni előre, csak ha már ott vagyunk. Minden esetre én nem félelemmel tekintek a halálra, hanem egy misztikus dologra amit majd megtudhatok, ha oda kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!