Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » A születésnap miért pozitív?

A születésnap miért pozitív?

Figyelt kérdés

Számodra a születésnap miért pozitív, jó, örömteli nap?

Ugyebár megint egyre közelebb vagy a sírhoz.

En se gondolkodom így róla, de most valahogy ez eszembe jutott 🤔

2021. jan. 30. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez igazából annyi, hogy a családod és a barátaid megünneplik, hogy te megszülettél. Hogy megismertek, mert veled jobb lett az élet. Nem arról szól, hogy egy évvel öregebb lettél, hanem hogy te azon a napon születtél és ennek örülnek.

Én se szoktam különösebben tartani a szülinapom, mert minek? Számomra se egy igazán örömteli ünnep, de nem azért mert egy évvel közelebb vagyok a sírhoz, hanem azért mert eltelt egy újabb év, úgy hogy nem úgy alakulnak a dolgaim ahogy szeretném.

Az hogy közelebb vagyok a halálhoz nem rémít meg, hiszen soha nem lehet tudni mikor éri a vég az embert. Viszont egy hatalmas rejtély hogy mi van a halál után. Ha valaki eljut oda akkor megtudja. Engem érdekel az univerzum minden apró titka, sokat tanulok, hogy minnél többet értsek a világból. Ez a dolog is érdekel, de ezt sajnos nem tudhatom kibtudja meddig. Lehet mennyország, lehet pokol, lehet egy szimuláció vége, lehet egy szimuláció új kezdete, lehet hogy újra születünk egy másik testben, lehet hogy egy fejlettebb létformák leszünk, vagy valami hatalmasabb kozmikus erő, eseg a nagy semmi és üresség vár ránk. Ezt nem lehet tudni előre, csak ha már ott vagyunk. Minden esetre én nem félelemmel tekintek a halálra, hanem egy misztikus dologra amit majd megtudhatok, ha oda kerülök.

2021. jan. 30. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
AZ életminöséged CSAK TÖLED függ, alakítsd úgy az életedet, hogy neked jó legyen. (ÉS ez alatt ne a mindennap agyonzabálom meg részegre iszon magam értendö, hanem hogy találj olyan elfoglaltságokat, amik értelmesek számodra!)
2021. jan. 31. 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
"Sokat tanulok, hogy minél többet értsek a világból." 11-es még azt mondod, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid... Ünnepeket csak nyugodtan azokat a szülinapokat!😘
2021. jan. 31. 08:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Most töltöttem a 19-et, de ennek se örültem már. Ugyan olyan nap, mint a többi csak idősebb vagyok. Ezután meg jön a 20 stb... őszintén engem elszomorít egyrészről, hogy ennyi idős vagyok :DD gyorsnak érzem az életem
2021. jan. 31. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14, amúgy 19-20 körül én is így éreztem. Fogalmam se volt, mit akarok, mikor akarom, hogy akarom, és közben úgy éreztem, hogy nekem már ezt meg azt meg amazt is el kellett volna érni és jaj milyen béna vagyok hogy nem... Aztán kellett még pár év, hogy fejben is felnőjek, és utána már valamennyire sikerült tényleg elindulni. De abban az időszakban annyira nem élveztem a szülinapokat, mert arra emlékeztetett, hogy telik az idő, és úgy éreztem, hogy én meg nem haladok. Pedig pont ez az idő kellett, hogy beérjen a fejem, hogy felnőjek. Túl nagy elvásárokat állítottam magam elé.
2021. jan. 31. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!