A születésnap miért pozitív?
Számodra a születésnap miért pozitív, jó, örömteli nap?
Ugyebár megint egyre közelebb vagy a sírhoz.
En se gondolkodom így róla, de most valahogy ez eszembe jutott 🤔
Bizonyos korig, főleg gyerek- és fiatalkorban még izgalmas, hogy megint egy évvel idősebbek lettünk, különösen a nevesebb fordulók, egyrészt a kerek (de akár az 5-össel végződök is), valamint az 1, a 6 (iskolakezdés kora), a 14 (személyi igazolvány kézhez kapása), valamint a 18. életév, mint a nagykorúság kezdete.
Idősebb korban valóban inkább az elmúlásra emlékeztethet, bár a kerek évfordulók akkor is örömteliek lehetnek, ami persze személyiség kérdése is.
Nekem azért pozitív, mert megint egy évet úgy éltem, hogy elértem valamit, amivel elégedett vagyok és megvan a tervem a következö évekre is.
Eszembe sem jutna soha, hogy ez az elmúlásra emlékeztetne, ez csak olyanoknak jut eszébe, akik eleve nem élnek, csak "még" nem haltak meg.
65/N
Olyan 23 eves koromig votl pozitív.
Utana semleges most pedig nemsokára 27 leszek most már azért kezd riasztó lenni az a 30as.
Olyan érzés folytogat, hogy fogy az időm.
1.?
Pozitív teszt? 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!