Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Barátnőmnek most lesz a...

Barátnőmnek most lesz a születésnapja a hétvégén, ezt találtam ki neki, szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Délután fog hazajönni a munkából, így délelőtt tudok készülni a meglepetésre, vettem neki egy nagyon ötletes, és egyben hasznos ajándékot, egy sminkkészletet amiben van tartó, és tükör is egyben.

Már szeretett volna valami hasonlót.amiben tudja tárolni a sminkjeit.

Illetve fel fogom díszíteni a lakást és az udvart, vettem lufikat hozzá, valamint fogok sütni valamilyen süteményt ezt még kitalálom milyen legyen, valami egyszerűre gondoltam, amit meg tudok csinálni mert nem vagyok egy konyhamuvesz... Ha valaki tudna tippeket ebben adni azt megköszönném.

Ezek mellé valami? Vagy elég lesz?

2020. okt. 12. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem a díszítés gagyi.

Ha még nem sütöttél, inkább vegyël egy kis tortàt

2020. okt. 12. 15:31
 2/5 anonim válasza:
100%
Muffin, brownie vagy valami egyszerű kavart süti.
2020. okt. 12. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem tök jó a díszítés.

Csinálj sütés nélküli mini tortát. Darált keksz és olvasztott vaj az alapja. A krém mascarpone + tejszínhab + olvasztott csoki vagy gesztenyepüré. Neten van egy csomó ilyen recept.

2020. okt. 12. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A sminkkészletre kíváncsi lennék, nagyon mellé lehet vele nyúlni. Egy barátnőm kapott a pasijától egyet, van benne minden, drága is volt, a szemfestékek minősége olyan mint amit a búcsúban veszel a kislányodnak :D Sokkal jobban járt volna, ha magának választ
2020. okt. 12. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Ne izgulj, sütit sütni nem nehéz. :D én eddig kb. mindig úgy sütöttem, hogy kinéztem egy receptet (tehát beírtam a google-be hogy "egyszerű csokis/almás süti") és simán megcsináltam. És általában jó lett. Az egyetlen amit piskótánál elrontottam az az, ha az élesztőt/sütőport rosszul adagoltam.
2020. okt. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!