Benneteket nem zavar, hogy minden születésnapon egy évvel öregebbek lesztek?
Figyelt kérdés
Állítólag fiatalabbnak nézek ki, de akkor is zavar és már nem várom a szülinapom.2020. júl. 7. 10:24
11/23 anonim válasza:
Neked nem szólt senki, hogy nem csak a szülinapodon leszel öregebb, hanem minden nap?
12/23 anonim válasza:
Nem zavar. Sőt, bárcsak 10-esével ugranának az éveim. Gyűlölöm ezt az országot, csak sajnos családi okok miatt nem tudom itthagyni. Remélem minél előbb meghalok, hogy ne is lássam.
13/23 anonim válasza:
20 éves koromig vártam, hogy legyek annyi idős. Miután betöltöttem a 20at azóta csak simán elfogadom hogy ez van.
Nem félek attól hogy megöregszem, ahogy attól sem hogy meghalok. Ez van, ez az élet rendje. Nincs értelme ezeken a dolgokon parázni
14/23 anonim válasza:
Nem zavar. Ez természetes. Én szeretem a szülinapokat. Nem leszek tőle szomorú.
15/23 anonim válasza:
Nem érdekel a korom.Húszas éveimben úgy gondoltam sose leszek harminc,utána sose negyven,most meg már nem nagyon törődöm vele.Igaz mindíg emlékeztetnek rá.
16/23 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a születésnap nagyon egészséges. Minél több van belőle, annál tovább élsz.
17/23 anonim válasza:
Az ember folyamatosan öregszik, nem egy nap alatt egy évet...
18/23 anonim válasza:
Ez az élet rendje tetszik vagy sem...
19/23 anonim válasza:
Ilyenkor annak lehet örülni, hogy megértük a következő évet, és még nem haltunk meg. Nagyon sokan nem érhetik meg a következőt és fiatalon mennek el.
20/23 anonim válasza:
Én valamit rosszul csinálok, mert minden évben fiatalabb vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!