Szerintetek mi a tökéletes ajándék egy 18 éves lánynak szülinapjára?
Én a lányomat a 18. szülinapjára elvittem egy hétvégére Párizsba, mert már nagyon régen ez volt a vágya. Akkor pont úgy ment a szekér, hogy ki tudtam gazdálkodni kettőnknek egy utat. Nem luxusszállodába, meg első osztályon utazva természetesen.
De nyilván ilyesmi most eleve nem egyszerű a hülye korona miatt, én több mint fél évig szerveztem, mire megfelelő szállást és repjegyet találtam. Tényleg nagyban függ attól, hogy mi az érdeklődési köre, és a szüleitek mit engedhetnek meg maguknak.
Azt hiszem inkább a barátaitól fog igazi ajándékot kapni. Elég szomorú, hogy a szüleinek idegenek segítségére van szüksége, hogy a saját lányuknak mit vegyenek szülinapjára.
Inkább adjanak neki pénzt, és abból csinál magának olyan programot vagy vesz magának valami olyat, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!