Pia helyett ajándékot vittem majd megszólt, hogy nem hívtam meg egy sörre? /N
Figyelt kérdés
Szülinapi kocsmás tali kb 10 fővel. A pasasnak egyedül én vittem ajándékot, náluk nem szokás ez csak meghívják egymást egy italra. (bár tetszett neki, hogy ajándékkal készültem) Nos, mivel így is fizettek neki pár kört én már nem hívtam meg, pláne, hogy én ajándékkal készültem. Kesőbb finoman viccelődve közölte, hogy nem kapott tőlem sört. Szerintetek jogos volt ez részéről?
Most megint lesz egy hasonló szülinapi, ott is ajándékkal készülök (más a társaság) jobban teszem ha ajándék mellé még meghívom az urat egy italra?
2020. jún. 14. 08:29
11/11 anonim válasza:
Lehet, hogy náluk ilyen hagyomány ez, hogy jó egészséget kívánnak a sörrel vagy tudom is én. Nem tudom mennyire ismeritek egymást. Azt sem, hogy mennyire örült az ajándéknak. Mert pl az én öcsém is megköszöni, ha kap valami csetreszt, amit legszívesebben azonnal vágna a kukába, de azért egy korsó sörnek jobban örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!