Tanácsokat kérek főleg lányoktól, esetleg a témában jártas fiúktól (?)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval barátnőmet szeretném szülinapján lényegében egy komplett sminkkészlettel (nem igazán használ 1-2 dolgon kívül a mindennapokban mást, de imádja magát ha egyedül van vagy velem ilyen akármilyen "modell" módon kisminkelni magát, tudjátok mire gondolok :D). Mondogatja egy ideje, hogy "jajj ez is alig van, ez rossz, ez lejárt", de hogy őszinte legyek nekem alapozó és szemceruza ami smink többet nem tudok XD. Szóval lányok/fiúk azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok milyen sminkelős dolgot ajánlanátok, milyen márkában (nyilván nem 30 ezer forint/darab árra gondolok, de azért nem akarom valami olcsó vízfesték szinten lévő dologgal kiszúrni a szemét) és hol lehet őket beszerezni?. Köszönöm a válaszokat :)2020. jún. 12. 19:58
11/15 anonim válasza:
fogd meg a legjobb barátnőjét és vidd el vásárolni... engem is rángatott már el fiú, hogy segítsek, mert tudja hogy velem volt barátnője amikor kinézte hogy a sárga sálat szeretné karácsonyra, de nem csak egy sárga sál van a boltban XD
12/15 anonim válasza:
Én nem örülnek egy utalványnak, mert arra gondolnék, hogy 5 perc alatt elintézte az ajándékomat.
13/15 anonim válasza:
2Én nem örülnek egy utalványnak, mert arra gondolnék, hogy 5 perc alatt elintézte az ajándékomat."
És annak jobban örülnél, ha kapnál egy csomó kozmetikumot, amit nem tudsz használni, mert nem bírja a böröd, vagy egyáltalán nem tetszik neked? De legalább sokáig keresgélt a boltban....
14/15 anonim válasza:
Oké, harapd le a fejem mert más a véleményem mint neked 😀
15/15 anonim válasza:
nem értem ezt a "csak ennyi időt szánt az ajándékomra..." hisztit... nem tudom miért növeli az ajándék értékét, ha sokáig tart kikeresni mert az illető nem ért hozzá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!