Tanácsokat kérek főleg lányoktól, esetleg a témában jártas fiúktól (?)
Az utalvány meg a kártya olyan személytelen, én nem adnám ajándékba.
Ha bemész egy normálisabb helyre, és az eladó segítségét kéred, biztosan fog segíteni. Megkérdezi milyen színű a haja és a szeme a barátnődnek és ahhoz tud ajánlani sminket.
Én legalábbis ezt csináltam.
Westend marrionnaud-ban pl. segítőkészek.
vásárlási utalvány nem rossz ötlet, vagy írj egy vicces/aranyos kupont, amiben megfogalmazod hogy ez az ajándéka, és együtt elmentek megvásárolni.
szerintem ami kicsit alapabb és tudja majd hasznosítani: ha nincs neki, akkor egy minőségibb ecsetkészlet. ezenkívül szemhéjpúder paletta, akár extra színű, ha szeret próbálkozni, akár natúr, basic színekkel. az utolsó is jót írt, ha nem drogériában, hanem szaküzletben vásárolsz, tudsz segítséget kérni.
ha nem sajnálod az időt, utána is nézhetsz, hogy melyek azok a márkák, amik minőségibbek, én pl a kremmania.hu-ra írt vásárlói tapasztalatok alapján szoktam sminket vásárolni.
Nagyon kedves gesztus akar lenni ,viszont a smink nem feltétlenül jó ajándéknak. Hiába választasz ki egy szerinted jó terméket ,az lehet hogy nekik nem fog tetszeni ,vagy pedig nem az ő bőrének van kitalálva. Viszont ha mondogat minig egy konkrét márkától egy konkrét terméket ,akkor azzal érdemes lenne meglepni őt.
Az ajándékkártyát jó ötletnek tartom ,mert így ő kitudja választani a megfelelő termékeket magának.
Viszont ha mindenképpen te szeretnéd megvenni neki a dolgokat ,akkor fogj össze az 1-ik barátnőjével.
A barátnője lehet ,hogy fog tudni mondani neked olyan smink termékeket ,amiket megakar venni ,vagy pedig a barátnő "kitudja faggatni" ,hogy milyen sminkeket szeretne.
Mindenesetre sok sikert kívánok! :)
Sminket - meg minden egyéb kozmetikai dolgot - CSAK AKKOR ajándékozó értelmes ember, ha az ajándékozott választja ki, mit is kap, azaz utalványt ad.
Sem smink, sem parfüm, sem egyéb nem olyan, ami mindenkinek egyformán megfelelö, sem a börtipus miatt, sem az ízlés nem egyforma, és egy olyan, ami nem megfelelö, csak a kukában landol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!