Lányok Nektek mennyire jelentene érdekes kihívást az alábbi?
Köszönöm az újabb válaszokat! Bevallom azért az meglepett, hogy hány éretlen, rosszindulatú, megalázni, földbe döngölni akaró válasz jött, miközben a válaszadó azt sem tudja, hogy miért írtam magamról azt, hogy nem átlagos. Azt gondolom, hogy aki ilyeneket ír, gondol az önmagát minősíti a legjobban...
Nem szokásom magamat fényezni, mások véleménye az, hogy pozitív értelemben sok mindenben az átlag feletti vagyok, de ha bántja valakinek az egóját, hogy léteznek ebben az országban ilyen pasik, az elég elszomorító... Másokat csak akkor szoktam minősíteni, ha megismerem és az alapján véleményt tudok alkotni róla, de persze arc és név nélkül úgy látszik sokan másokon élik ki a saját kishitűségüket, kudarcaikat, pszichés problémáikat.
Utolsónak üzenem, hogy nyilván a kerténeknek 140-es az IQ-ja...
Innentől kezdve azt szeretném kérni, hogy mások szerint is értelmes, kedves, éretten is gondolkodni, megnyilvánulni tudó lányok válaszoljanak. Köszönöm!
Jaaaaj, már megint a 140-es IQ-s! :D
Igen, tudjuk, Kérdező. Itt GYIK-en mindenkinek olyan átlagon felüli IQ-ja van, ami a valóságban csak Einsteinnek és társainak volt. Úgy tűnik, a fórumozás felviszi az intelligenciát. :D
"140-es IQ-val a géniuszok rendelkeznek, ide az emberek mindössze 0,2 százaléka tartozik. Ide tartozik például Bill Gates vagy Stephen Hawking."
Naaagy megtiszteltetés egy zsenit üdvözölni köreinkben. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!