Lányok Nektek mennyire jelentene érdekes kihívást az alábbi?
Nekem az a munkám, hogy programokat, rendezvényeket szervezek. Nem szeretnék még a magánéletben is komolyabb szervezéseket intézni :D
Egyébként miben nem átlagos a pasi? És a szülinapja sem átlagos lesz?
Hogy kell érteni, hogy a lány szervezze? Kap a pasitól egy keretösszeget, hogy abból szervezzen valamit? Mert gondolom, az nem várható el, hogy a lány saját költségén szervezzen valami óriási nagy durranást.
Már az is kihívás, hogy ezt a kérdést értelmezzem...
Mit értesz "megszervezni" alatt? Helyszínt megtalálni, kibérelni? - Az nem nehezebb attól, hogy nem átlagos a pasi (akármit is jelentsen ez). Embereket meghívni? Gondolom, a barátokat hívnám, ez sem függ attól, hogy átlagos-e vagy sem.
Maga az, hogy legyen ötletem? Ahhoz annyi kell, hogy ismerjem az adott személyt.
Szóval, nem tudom, mi az a "nem átlagos", de amikor jól ismersz valakit, akkor őt mindig különlegesnek, nem átlagosnak fogod tartani, szóval ez így nekem totál értelmetlen.
Ha az kell, szervezek szülinapi bulit szívesen akár Disneylandbe is, nem ezen múlik a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!