Nálatok hogyan zajlik az ajándék vásárlás?
Én általában mindennek örülök, így nem szoktam kérni dolgokat, meg eleve nem is nagy durranás nekem a szülinapom.
Viszont olyan családba kerültem, ahol azt lehet csak adni bizonyos családtagoknak, amit kérnek. Csakis pontosan azt. Pl. a gyerekeik esetében kapsz egy listát és ki kell választanod hogy te mit veszel meg a listából, vissza kell jelezned. Ha mást veszel egyszerűen nem kell vagy visszaadják, vagy láthatóan nem örülnek neki. Nekem ez így kicsit fura, persze elfogadtam.
Nektek mi a véleményetek erről? Vannak akik így csinálják? Csak érdekel a dolog.
Én megértem őket, így csak olyan dolgot kapnak a gyerekeik, ami tényleg kell. Elég lelombozó lehet a haramadik egyforma könyv v. játék.
Persze nem mondom, h. nem szeretem a meglepiket, de pl. mi is írunk karácsonykor listát. Kinek mi a vágya. Így a pénz garantáltan jó dologra lesz költve, nem felesleges dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!