Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit csináljak ha fiam dolgozni...

Mit csináljak ha fiam dolgozni akar a 18-dik születésnapján?

Figyelt kérdés
Szombati nap lesz és kétszer annyi fizetést kap ha bemegy egész hétvégén és egész sokat tudna keresni, aztmondta hogy úgy is itt a karácsony és kell neki pénz meg semmi értelmét nem látja a bulinak, aztmondta nincs haszna. Viszont 18adiknál mindenki bulit szokott csapni, én is gyerekkoromba, nem akarom antiszociális legyen.
2019. dec. 12. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Látod ez pont erről szól. 18 lett NAGYKORÚ ad már meg neki a lehetőséget, hogynaz első napját úgy töltse ahogy ő akarja. Pláne a születésnapját! Most neked lesz születésnapod vagy neki? Majd te bulizol a sajátodon hanakarsz. A fiad meg had csináljon azt amit ő akar!!! Inkább örülnél hogy nem berugni megy ocsmanyul mint sokan mások mert már kiszolgálják őket.
2019. dec. 12. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezen a napon "szabad vagyok!" Felkialtással kimentem az ajtón és 3 napig nem mentem haza. Addig tök részeg voltam különböző bulikban. 20 évvel később meg eszembe sem jutna megünnepelni sőt és nem azért mert zavar a korom hanem mert antiszoc lettem. Látod nem ezen múlik! ;)
2019. dec. 12. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

En is dolgoztam a 18. szulinapomon.

Nem tudom miert kell kulonlegesebbnek tekinteni ezt a napot a tobbinel.

Bulizni az ev barmely napjan lehet, 18 eves pedig az ev tovabbi 364 napjaban is lehet.

A dupla ber pedig akarhogy is nezzuk, megiscsak dupla ber

2019. dec. 12. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Én pl aludtam a 18. szülinapomon. Fáradt voltam és nem érdekelt. Ettől még nem vagyok antiszoc,vannak barátaim és élek társasági életet.
2019. dec. 12. 16:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt bulim és nem vagyok antiszociális 😂 ráadasul pedagógus vagyok.
2019. dec. 12. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!