A lányom (15 lesz) Oroszország témájú szülinapi bulit szeretne? Van valami ötletetek?
Egyszerűen ez felülmúlja a képzeletem határait...
Még van idő addig bőven, de egy ilyen ötlettel nem is baj.
Nagyon finom orosz csokikat lehet venni, picik, és a csomagolásuk is tipikusan oroszos. Szerintem a gyerekek imádnák :) Lehetnének ezek kis jutalmak, ha jól szerepelnek valami kvízben mondjuk.
Illetve az orosz tea fantasztikusan finom, ha tudsz szerezni, illetve mellé egy szamovárt, az is nagyon hangulatos.
Meg az orosz zenék is szuperek, csak vigyázz, ne szovjetet válassz, mert amiatt lehetnek nézeteltérések a szomszédokkal vagy a többi szülővel. :) De a zenékre akár valami kis orosz "táncversenyt" is lehetne rendezni (tudod, azt a lábdobálós, guggolós táncot, szerintem az is buli lenne nekik)
Illetve nézhetnének valamilyen orosz filmet vagy mesét is, ha van kedvük.
Vagy akár matrjoska-rajzoló verseny is lehetne, ahhoz mutass egy mintát és szerezz sok színes ceruzát/krétát.
Szerintem sok mindent ki lehetne hozni egy ilyen oroszos tematikájú buliból. Sokkal érdekesebb, mint egy olaszos :P
Ha még aktuális: az oroszoknál az a szokás, hogy nem lehet a születésnap előtt felköszönteni az illetőt, annak sem, aki azért tenné, mert tudja, hogy nem fog tudni menni a bulira, mert az balszerencsét hoz. Csak aznap lehet írni neki, vagy utána.
Bármit adnak ajándékba, nem elég odaírni mellé, hogy boldog szülinapot, hanem hosszabb, megható üzeneteket írnak, amiben akár benne lehet, hogy mióta ismeri az illetőt, milyen nagyobb dolgokon mentek keresztül együtt, stb., és sok jókívánság, az egészségtől kezdve a jó barátokon át a boldogságig részletesen leírnak mindent, hogy mi mindent kívánnak a szülinaposnak.
Úgy tudom, a meghívottak a születésnapos édesanyjának virágot vesznek, ez is hagyomány, de a konkrét részleteket ezzel kapcsolatban nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!