2 éves kislánynak születésnapi ajándék tippek?
Ezen már túl vagyunk, anyuka jajjnemkellsemmi műudvarias típus, de sértődés lenne, ha ennek megfelelően járnánk el.
Mivel nincs a közeli családban más kétéves, így nem tudom, hogy ennek a korosztálynak mi a jó, ezért született meg a kérdés.
Unokahúgomnak múlt héten volt a 2. születésnapja.
Én ilyet vettem neki:
Nagyon tetszett neki. Anyukájával rakják össze, közben tud neki mesélni az állatokról, megtanítani a nevüket, színüket, állathangokat stb.
Mennyit szánnál az ajándékra?
Ami örög egy kislánynál, szerintem:
Póni - hozzá kiegészítők
Barbie/Baba - hozzá kiegészítők
Duplo, (mágneses) rajztábla, krétatábla, play doh gyurma, takarító szett (én lányom imádta!!!)
Szinező/kifestő, könyv, (fa) puzzle.
Nekünk ami nagy sláger volt még évekkel később is, az a babakonyha, ebből is van olcsóbb, drágább verzió, bármikor bővíthető.
De ha tudod a kedvenc mesehősét, akkor olyan ruhadarab, plüss-figura, pléd.. akármi.
Baba
Arra figyelj ha kék ruhája van a babának (fiú) akkor micsodája is van! Lány babát ajánlok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!