Nektek milyen volt a szilveszter? 😄
Jó volt.
Kisebb összejövetelen, bulin voltunk. Kb.30-an voltunk. Csináltam szendvicseket , virslis kiflit és vittünk rágcsálni valókat. 1-kor jöttem haza mert nagyon fáradt voltam.
Az éjfél előtti egy órás program elég jól sikerült szerintem.
Kifejezetten feldobta a rossz hangulatomat, elterelte a figyelmemet a hétköznapok gondjairól (templomi óévbúcsúztató.)
A 2018 - számomra rendkívül durva - megpróbáltatásaitól ólmos fáradtságérzet viszont annyira kiterjedt minden porcikámban hogy elsején reggel minden bajom volt.
Ez a "világfájdalom" kb. három napig tartott. Negyedikén már csillapodott egy kicsit.
A 2018-as szilvesztert az eddigiektől eltérően otthon ünnepeltük a családdal, nem volt sem házibuli, sem rokoni, baráti összejövetel.
Az elején tartottam attól, hogy unalmas szilveszterünk lesz, de végül nagyon jól éreztük magunkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!