Nektek milyen volt a szilveszter? 😄
Jó volt :) elmentünk az állandó baráti társasaggal az egyik barátnőm barátjának a haverjához bulizni. Berugtunk, megittam vagy 2/3 üveg pezsgőt meg pár pohár felest, de annyira nem voltam részeg, csak elég furcsán táncoltam, meg sétálgattam az utcán az egyik barátommal, és véletlenül bementem a szomszéd házába, mert összetévesztettem a bulis házzal 😂 bementem, nézem ez nem is az a ház és kimentem. Szerencsére az ottlakó nem vett észre. Egyszer leestem a wcről, mikor észrevettem a hangyákat a padlón, és elkezdtem számolgatni részegen, csak mivel alig láttam, így lejjebb hajoltam, de sajnos leszédültem.
A végén hazasétáltunk a barátnőm házába, ami kb 2 órára volt onnan, de végül csak elsétáltunk, útközben be akartunk menni a temetőbe, mert hú de vicces lenne újévkor a temetőbe menni, de végül nem mentünk, mert fáztunk (asszem kabát se volt rajtunk). Hazaértünk kb 7re, még elszívtunk vagy 2 cigit, aztán aludtunk kb fél órát.
Csaladi korben itthon, harmasban (4 honapos babankkal) es a kutyankkal. :))
Neked viszont eleg kemeny lehetett, ha most fogalmazodott meg benned ez a kerdes! 😬😂
Hát 30.-a az jó volt, aztán....
....aztán jött 2.-a.
31-én reggel felpattantam és vadul takarítani kezdtem, vendégeket vártunk. A "Csavard fel a szőnyeget" rigmusaira átrendeztem az egész házat kb. EGYEDÜL, mert a párom épp punnyadós passzban volt, nekem viszont jól jött volna a segítség. Hogy indulataimat tompítsam, elkezdtünk sörözni. Egész napos koplalás után már az első üveg után lecsillapodtam, de hát kell az energia, gondoltam...
...mire megjöttek a vendégek, 5 féle mártogatós, 2 fajta süti készült, mindenhonnan szerpentin és lampionok csüngtek, én pedig rendőrjelmezbe bújva igazoltattam mindenkit, aki csak az ajtón belépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!