Engedélyezett tűzijátékozásért feljelentés?
Ma este 7 órakor közterületen tűzijátékoztam (F2 kategória), a biztonságos oldaltávolság betartásával. Mikor vége lett, utána odajött hozzánk valaki egy vasrúddal, majd életveszélyesen megfenyegetett. (hangfelvétel is készült róla).
A fentivel szabálysértést követtem el, amiért feljelenthet? Úgy tudom, hogy mivel engedélyezve volt, így nem.
Volt már valakinek hasonlója?
Szerintem miután egy csővel akart nektek menni, nem. Nem életszerű. Az ilyen embert le kellene fújni paprika spray-vel majd tökön rúgni, boldog új évet kívánni és otthagyni.
De semmiképpen sem neked kell elnézést kérni, ha minden úgy történt ahogyan elmondtad. Ha odament volna hozzád, normálisan megkér, hogy vonulj távolabb a tűzijátékkal, mert zavarja, az egy egész más szituáció lenne.
Feljelenteni nem érdemes, úgysem lesz belőle semmi. Szerintem engedd el, remélhetőleg nem lesz többé ilyen, de ha legközelebb ilyen történik akkor valaki mobiltelefon elő, rendőrség, valaki meg kamerával veszi az eseményeket. Akkor úgysem mer majd titeket bántani, hiszen nyilván el tudtok futni előle és akkor viszont már szarul jár.
Sajnos itt tart ez az ország. Tele intoleráns agyhalott emberekkel, akik képtelenek normálisan kommunikálni, csak fenyegetőzni meg okoskodni tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!