Ez mennyire normalis?
telefonos hívás nem hivatalos tájékoztatás, szóval ha igazi rendőr is volt, akkor sem hivatalos, szóval nem kell semmit tenned
majd ha levél jön, akkor foglalkozz vele
Engem hívott már rendőr telefonon, bár én adtam meg nekik előtte a számomat, és mivel még nem volt biztos, hogy iktatva is van a rendszerükben a téma, ezért inkább elkértem a nevét és mellékét, vagy egyebet és én hívtam vissza a nyilvánosan és neten is megadott rendőrörs telefonszámát és ott kapcsolták az illetőt és így tuti.
Egyébként simán lehet, hogy valós a dolog, csak a levél elkeveredett, vagy még nem ért el hozzád. Persze az is lehet, hogy valaki szívat. De utána tudsz járni. Ha rendőr hívott, akkor mondta a nevét, hogy hová tartozik, meg az ügy iktatószámát, ami alapján tudsz érdeklődni.
Viszont az OTP csinálta azt egy időben, hogy rejtett számról hívott, ámbár nem lehetett őket visszahívni telefonon.... ott csak személyes ügyintézéssel volt megoldható a dolog.
4# csak szólok hogy a telefon történő idézés is hivatalos forma.
Kérdező én azt nem értem hogy miért itt kérdezed?Felhivtak.Bemész a legközelebbi kapitányságra vagy őrsre és megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!