Más is egyedül tölti a szilvesztert? Mit fogtok csinálni?
33 éves vagyok és kb 16 éves koromban voltam itthon szilveszterkor, akkor is családdal. A szülök elmennek bulizni, a barátnőim pasiznak, vagy babáznak, a baráti társaságból lemorzsolódtam, a pasival akivel most alakul valami, pedig még túl friss, hogy kettesben legyünk és nem is egy városban lakunk.
Koccimtsak majd magammal éjfélkor? :)
Néztem a tévémüsort de nem lesz semmi nézhető.
Nekem az lesz a legnagyobb öröm, ha Édesanyám mégiscsak felgyógyul - a korai elhalálozása helyett! (Még csak 64 éves...) Egyelőre kórházban gyógyulgat 1 teljes hónapja.
Hihetetlennek érzem, hogy apránként talán mégiscsak kezd beérni az Emberfelettinek érzett Erőfeszítéseim eredménye!
Annyiszor voltam már a "teljes feladás" küszöbén az elmúlt 12 év alatt, hogy nem győzök visszafelé nézni a múltba...
10-es: még nagyon friss a dolog, és félek hülyén jönne ki, ha felhivnám magamhoz.
Egyébként nem szeret bulizni, szilveszterkor is filmezik, aztán alszik :)
Hahó! Én is kutyás vagyok, és vele leszek itthon. Tök jó lesz 😂
Máshol írtam már, hogy mindenórás terhes vagyok és a párom dolgozik az éjjel.
En amúgy is szeretem a magányos estéket.k sokat éltem egyedül, ez picit nosztalgia is lesz, olvasgatok, dolgozom a gépemen, nem főzök és nem takarítok napközben, legfeljebv varrok.
Kutyussal már nagyon rég szilvesztereztem, még mielőtt anno elköltöztem otthonról.
van valaki itt, aki otthon egyedül tölti és magányos? ez életem első ilyen szilvesztere, és jobban megvisel, mint gondoltam...
26n
Hát ez is eltelt.
Jól elvoltam, filmeztem, forralt borozgattam, meg eperbort kortyolgattam, csipszeztem, filmeztem.
Féltem tőle, de nagyon jó volt :) nem kellett azon parázni, hogy mit vegyek fel, smink, stb :)
Még a végén idén is itthon szeretnék majd lenni.
BÚÉK
Áldott Új Esztendőt - és Minden elképzelhető Földi Jót hozzá!
Köszönöm szépen a privát felajánlást a betegek önkéntes szolgálatával kapcsolatban.
Igazán nemes gesztus ebben az egyre inkább Emberséget, Törődést, Odafigyelést nélkülözni kényszerülő "ultramodern" Világunkban...
Ui: sajnos, még vallási körökben is gyakori tud lenni a Kirekesztő, Megkülönböztető, Megbélyegző bánásmód - az utóbbi jó néhány évem tapasztalataként.
Üdv: 44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!