Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Te hol fogod tölteni a szilves...

Te hol fogod tölteni a szilvesztert?

Figyelt kérdés
Én otthon a párommal, ha ciki ha nem. De nincs nagy kedvünk ebben az évben mászkálni az éjszakába. Másrészt nincs mire ünnepelni úgy se lesz sokkal jobb a 2019-es év a számunkra :)
2018. dec. 28. 20:09
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
90%
Otthon
2018. dec. 29. 18:05
 22/23 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki a pároddal lenni kettesben? Csak azért,mert ilyenkor ,,kötelező" bulizni, meg jól érezni magát az embernek?! De pont ez az, hogy JÓL érezni magát az mindenkinek mást jelent, valakinek pont azt, hogy otthon kettesben, meghitten, romantikázva, összebújva a kanapén, valakinek meg az kell, hogy jól érezze magát, hogy lerészegedjen és hangoskodjon, nagy tömegben, nem vagyunk egyformák. Egyébként én is több, mint valószínű, hogy kettesben leszek idén a párommal, ugyanis valahogy senki nem ér rá a barátok közül, pedig hívtuk őket már időben, hogy csapjunk egy kisebb bulit nálunk (kb 8-9 főről lett volna szó). De én ezt se bánom, így is jó lesz. Főleg, hogy gyakorlatilag ez lenne az első év, hogy kettesben lennénk az eddigi 6 évünk alatt, mivel valahogy mindig valakikkel voltunk ilyenkor. Hát, így is jól fogjuk érezni magunkat. :) Filmeket nézünk, zenét hallgatunk, együtt megfőzzük a vacsit, iszogatunk, koktélokat keverünk, és játszunk a 18+os társasjátékkal, amivel közösen ajndáékoztuk meg egymást Karácsonyra. :D
2018. dec. 29. 18:51
 23/23 anonim válasza:
Ha vizsgaidőszak ha nem, házibuli lesz:D
2018. dec. 30. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!