Te hol fogod tölteni a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Én otthon a párommal, ha ciki ha nem. De nincs nagy kedvünk ebben az évben mászkálni az éjszakába. Másrészt nincs mire ünnepelni úgy se lesz sokkal jobb a 2019-es év a számunkra :)2018. dec. 28. 20:09
11/23 anonim válasza:
Otthon nyugalomban, kockulással és nasival
12/23 anonim válasza:
Én egy másik bolygón szeretném eltölteni nyugiba, de félek, hogy annyira bejönne a dolog, hogy ott ragadnék, ezért meg sem próbálom.
Valahogy idén zárkózottabbak lettek az emberek sok hír hatására, illetve már nincs kedvük egymáshoz. Túl nagy a teher már az embereken a hétköznapokon és örülnek ha élnek vagy élnek, de nem igazán boldogak.
13/23 anonim válasza:
Itthon, egyedül. Örülj, hogy van párod, kivel ünnepelhetsz. Pozitívabb kilátásokat, jó egészséget s boldog új évet kîvánok
14/23 Miss Endzsi válasza:
Otthon barátommal. Sosem voltam az a nagyon nagy direktben bulizós.
15/23 anonim válasza:
Én fizetős hölgyel,legalább nem leszek egyedül 43 év után,lehet lepontozni.
16/23 anonim válasza:
Én most egyedül, otthon. A szülők buliznak, a barátok lekoptak. Hát ez van :(
17/23 anonim válasza:
Családi összejövetel lesz. Szóval nem itthon, de családdal.
19/23 anonim válasza:
otthon
tv-zéssel, filmezéssel ehész éjszakás kockulással, nasizgatással
20/23 anonim válasza:
Vizsgaidőszakban hol máshol, mint otthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!