Hol buliztok szilveszterkor?
Utolsó válaszoló :
Fentebb leirtam mar ezt a szaunás dolgot .....
Ez Kárpátalján van , nem Magyarba 😊
Mi a tavalyi szilveszterünket uzazással töltöttük, nonstop buszút, Velencébe, városnézés, aztán éjfélkor tűzijáték nézés hajóról, pezsgővel :D Nem volt egy megszokott szilveszter, egy házibulinál mindenképp jobb, és nonstop úttal nem olyan durva az ára.
Idén is ez a terv, csak idén még messzebb :D Bár a hosszú buszút miatt csak elvetemülteknek ajánlom
Otthon.
Számomra az a legjobb és a legkényelmesebb.
Nézni jó filmeket, rendelni nagy hidegtálat, áthívni néhány közelben lakó, de egyedül, otthon unatkozó havert és/vagy rokont, enni- inni, beszélgetni, poénokon nevetni, zenét hallgatni, tűzijátékozni. Aztán éjfélkor pezsgőbontás, éljenzés és virslievés.
Szerintem házibuli mint minden éven. Csak az a kérdés, hogy vidéken vagy a fővároshoz közel.
Ez lesz az 5. "szilveszterezésem".
Először házibuliban voltam (a régi osztálytársakkal, kb 5-6an)
Másodjára egy kocsmaféleséget béreltünk ki és ott voltunk az új osztálytársakkal (időközben elmentem más suliban). Ott voltunk vagy 20an. Az hangulatilag az egyik legjobb volt.
Harmadjára és negyedjére már a régi osztálytársakból alakuló bandával voltunk házibuliban. A harmadik annyira nem volt jó. Jól indult, csak nagyon gajra vágtam magam.
A negyediknél meg minden tökéletes volt. Vártam már szeptember óta a szilvesztert. Éreztem, hogy jó lesz. És szerencsére minden úgy alakult ahogy elképzeltem, a tökéletes szilveszter volt. Pont annyit ittam amennyivel jól éreztem magam, azt sikerült szinten tartani reggel 6ig. Nem igazán kevertem, végig táncoltunk, ittunk, táncoltunk, ittunk :D
Igazából mind a 4 szilveszterezésem jó volt, mindegyiknek meg volt az amiért jó volt, amiért "emlékezetes" maradt.
Kíváncsi leszek az 5. milyen lesz.
A csapat meg van, a helyszín még kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!