Miért tűnt így el belőlem a szilveszteri hangulat egyik évről a másikra?
Ugyan nincs valami mozgalmas, vidám életem, barátaim se nagyon vannak, de a szilveszter az az esemény volt mindig is, mióta eszemet tudom, amit magányosan is szerettem. Egyszerűen megvolt a hangulata számomra, még egyedül is jól éreztem magam ilyenkor. Itthon szoktam inni pezsgőt, tv-t nézni, gépezni, meg várni az éjfélt.
Idén viszont semmi szilveszteri hangulatom nincs. Eltűnt belőlem az egész ami még az előző években megvolt, semmi hangulatom az egészhez, unottan állok hozzá. Tisztára olyan ez a nap számomra mint egy tök átlagos vasárnap.
Ráadásul a tv-ben se találtam semmi nézhetőt az elmúlt évektől eltérő módon.
Miért változthatott ez ennyire meg bennem?
Nekem a tegnapi nap kifejezetten szilveszteri hangulatban telt - ami valamiért nagyon zavart engem.
Olyan furán éreztem magam, mint egy csodálkozó kisgyerek vagy egy álmodozó tini.
Tavaly erőteljesen sorsfordító évem volt. Talán azért. (Amíg a hatása alatt vagyok nem tudom kellő racionalitással értékelni az átélt eseményeket.) Pedig kéne...
Üdv: egy középkorú nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!