Miért nincs szilveszteri hangulat?
Szia. Igazad van,gyerekkoromból én is emlékszem arra,amit Te írtál. De őszintén: minek örüljön manapság az ember? A tinik/fiatalok elmennek bulizni,mert nekik még nincsenek olyan nagy gondjaik. A felnőttek/idősebbek miért tomboljanak? Nekem sincs ünnepi hangulatom,bár én soha nem szerettem a szilvesztert. Megnézek egy-két kabarét,és ha tudok,akkor alszok. Nekem elég vacak évem volt,hónapok óta nincs munkám,így sajnos nincs minek örülni. Vagy örüljenek annak az emberek,hogy holnaptól minden drágább lesz?
Remélem neked azért jól telik majd ez a nap. Boldog új évet kívánok.
25/L
... ja igen.
BUÉK mindenkinek.
elnézést, hogy lemaradt.
17/f vagyok.
Mindenki megy ma bulizni a családból, csak én nem. Nem azért mert nem hívtak, hanem mert semmi kedvem. Számomra nem sokat jelent ez a nap. Bulizni akármikor lehet, az, hogy elkezdődik egy új év, számomra csak egy "hát jó, akkor kezdődjön" érzés.
Hát nekem is olyan átlagos ez a mai nap, bulizni sem megyek.
De a karácsony sem volt másképp, akkor sem volt karácsonyi hangulatom az éven :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!