Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit csináljak hogy a nagyszüle...

Mit csináljak hogy a nagyszüleim beleegyezzenek abba hogy most másképp teljen a szilveszterünk?

Figyelt kérdés
Na szóval hamarosan itt a szilveszter és én eddig mindig a mamáméknál töltöttem Balatonon unalmasan úgyhogy semmit sem csinált. És most szeretnék leutazni a barátnőmhöz vidékre de persze a mamám meg a papám is jönne csak ő az ottani rokonainkall lenne én meg a barátnőmmel illetve a barátnőm hívna pár embert és velük, de semmi durvát ne képzeljetek el csak szórakoznánk nem mennénk sehova se messze csak kint lennénk nem messze a házainktól nem innánk csak beszélgetnénk hülyülnénk meg ilyenek és nem maradnánk sokáig sem csak éjfélig kb, de az a baj hogy szerintem nem fog beleegyezni abba hogy lemenjünk és biztos ki fog találni hülye kifogásokat...de szerintetek mit tudnék tenni azért hogy elmenjünk? Egyébként 13 éves vagyok és légyszi ne jöjjenek olyan kommentek hogy gyerek vagyok még ehez mert szerintem ebbe semmi durva nincs és nem csinálunk semmi rosszat.

2017. dec. 17. 01:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na végre valaki aki megért engem fhuu...és szerintem is egyszer élünk szóval ki kell élveznünk😂 de hogyan csináljam ha valószínűleg nem nagyon akarnak bele menni ebbe...bezzeg amikor ők voltak fiatalok akkor ők bármit csinálhattak én meg semmit...😂 és sajnos fogalmam sincs hogy hogyan kéne ezt az ötletet felhoznom nekik aztán meg meggyőzni őket😂 egyébként szerintem a szüleid tök normálisak és jófejek lehetnek és nincs ebben semmi hogy 13 évesen valaki elmegy bulizni és inni😂 nekem pl a nagyszüleim mindig adnak piát amikor valami ünnep van vagy ha szeretnék inni😂
2017. dec. 18. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy idősebb testvér, unokatestvér ha esetleg ott lenne veletek, akkor talán rá tudnátok beszélni a nagyszülőket.
2017. dec. 19. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Naná, hogy megért téged, mert ő is gyerek még. Én ennyi idősen ugyan el voltam engedve az egyik barátnőmhöz, és együtt szilvesztereztünk a HÁZBAN úgy, hogy a szülei a szomszédban voltak. Tévéztünk, fújtuk a trombitát meg ittunk a gyerekpezsgőt, és ennyi. Fiúk nem jöhettek, konfettit nem szórhattunk, de tökéletesen elég volt.

Itt a hangsúly azon van, hogy a nagyszüleid nem akarnak felügyelet nélkül hagyni, és ebben tökéletesen igazuk van, az ivást meg felejtsd el, lesz még elég időd inni később is!

(A helyesírásod meg rettenetes, alig tudtam értelmezni, mit is akarsz kérdezni.)

2017. dec. 24. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:

válaszolók ne legyetek már ennyire begyepesedettek . úgy írjátok mintha ti tizenévesen otthon ültetek volna dáridót nézve. Egyébként én is 13 éves koromba töltöttem külön először a szilvesztert. Igaz egyik barátnőmnél, nem voltunk kint az utcán. Mondjuk engem sose vonzott az hogy az utcán töltsem a szilvesztert. Mert hideg van, tömeg, tróger emberek. Igaz tavaly meg idén is koncerten leszek barátokkal de az más.

Szerintem mond el konkrétan mit szeretnél, Kicsit másabb a helyzet így hogy, falun vagy és mindenki ismer mindenkit. Úgy érthető lenne hogy, nem engednek el ha pesten lennétek, de így még szem előtt is vagytok.

mond valahogy így neki , ahogy az utolsó bekezdésbe írtam

2017. dec. 25. 12:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már megvan beszélve, hogy megyünk meg minden😂
2017. dec. 26. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!