Mit csináljak hogy a nagyszüleim beleegyezzenek abba hogy most másképp teljen a szilveszterünk?
Naná, hogy megért téged, mert ő is gyerek még. Én ennyi idősen ugyan el voltam engedve az egyik barátnőmhöz, és együtt szilvesztereztünk a HÁZBAN úgy, hogy a szülei a szomszédban voltak. Tévéztünk, fújtuk a trombitát meg ittunk a gyerekpezsgőt, és ennyi. Fiúk nem jöhettek, konfettit nem szórhattunk, de tökéletesen elég volt.
Itt a hangsúly azon van, hogy a nagyszüleid nem akarnak felügyelet nélkül hagyni, és ebben tökéletesen igazuk van, az ivást meg felejtsd el, lesz még elég időd inni később is!
(A helyesírásod meg rettenetes, alig tudtam értelmezni, mit is akarsz kérdezni.)
válaszolók ne legyetek már ennyire begyepesedettek . úgy írjátok mintha ti tizenévesen otthon ültetek volna dáridót nézve. Egyébként én is 13 éves koromba töltöttem külön először a szilvesztert. Igaz egyik barátnőmnél, nem voltunk kint az utcán. Mondjuk engem sose vonzott az hogy az utcán töltsem a szilvesztert. Mert hideg van, tömeg, tróger emberek. Igaz tavaly meg idén is koncerten leszek barátokkal de az más.
Szerintem mond el konkrétan mit szeretnél, Kicsit másabb a helyzet így hogy, falun vagy és mindenki ismer mindenkit. Úgy érthető lenne hogy, nem engednek el ha pesten lennétek, de így még szem előtt is vagytok.
mond valahogy így neki , ahogy az utolsó bekezdésbe írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!