Én a nyák maratóról Na2S2O8 halottam brutális dolgokat magnéziummal ebben az arányban.Van egy pyroprojektek.org nevű szakmai fórum ott néz körbe.Ott van arról videó és minden féle szakinfó arról amit szeretnél.Köztük az említett KNO3+Mg keverékről is.
Igen jó! Szoktak belőle petárdát készíteni.Tudtommal nagyobb gyári petárdákhoz is használják a keveréket.Legalább is egy online üzletnél olvastam hogy valamelyik nagyobb petárdában ez az elegy van.Ezt a gyártó tüntette fel.A petárda neve TXP859 Nitrate, 20 pcs.
2017. dec. 6. 20:41
6/7 anonim válasza:
Én pontosan megtudom neked mondani mert már 10 éve készítek ilyesmit.Az összes nitrátos magnéziumos villanópor K,Sr,Ba, sztendert egyforma erős magnéziummal.A Ba(NO3)2 az kiemelkedően fényes.A KNO3+Magnézium az alap.Egy alap petárda egy alap hangja van se nem gyenge se nem extrém erős.Kénnel 50/40/10% ban érdemes használni az összes magnézium nitrát elegyet.Van Kmno4 Al S 60/30/10% erősebb de nem érdemes vele foglalkozni.A Kclo4/Al/S dark aluval 50/40/10% arányban a legjobb.Ha perklorátot kapsz ahhoz alu kell.Neked kilőve az unió végett de megpróbálhatsz külföldről szerezni én a helyedben azt próbálnám meg.Van sok webshop ahol kapni ahol nem tüntetik fel a B2B tranzakciót ott próbáld meg.A kálium klorát alternatíva lá de túlzottan dörzs érzékeny főleg kénnel.Erőben hozza a KCLO4 Dark alu erejét de túlzottan is érzékeny.A maratós megoldás a klorát perklorát után a leg erősebb alternatíva de nem hivatásos elegy ahogy a permanganát sem az!A maratós megoldás magnéziummal működik.Kén hozzá meg más katalizátor felesleges 50:50 arányban működik.Ugyan is a perszulfát katalizátorként is működik nem csak oxidállószerként.A leg könnyebben beszerezhető és leg hatásosabb alternatíva klorátra perklorátra jelenleg.Más hasonló alternatíva teljesítményben nincs.Minden más igazából olyan sztendert.Anódot csiszolni meg gyújtózsínórt készítgetni nem éri meg.Veszel 100m gyári whiscot meg megveszed a fémporort.Ha ez megvan kell egy mákdaráló,vegyészmérleg,védőfelszerelés,mozsár.Decemberben már szilveszterre kizárt hogy megoldod.Ilyenkor már egy petárda rendelést sem tudsz összehozni.A vegyszereket nagykorúként tudod külföldről megrendelni.Hogy honnan a válasz rá az unió bármely országából továbbá a kereső.Eről bővebben nem írok sem nyilvánosan sem privátban a megfelelő helyeken már van róla írva.Ha ez nem jó lehet tökölni bojler anód csiszolással meg gyújtózsínór készítéssel amivel minimum 10X komplikáltabb a történet és tökölős.Plusz ha a gyújtózsínórt házilag csinállod azt közvetlen meggyújtani nem szabad! Beföttes gumit vagy étolajba áztatott madzagot kell elé rakni.A magnéziumport azt kezelni kell.Minimum egy hét nyárron még a lenolajjal kezet magnéziumpor megszárrad.Személy szerin én márt csak KCLO4/AL/S elegyet használlok 50/40/10% arányban.Én rendszeresen csinállok ilyesmit tehát beruháztam egy drágább felszeelésbe amivel megtudom csinálni.Lejebb nem adom.Ezügyben privátot senki ne írjon mert segíteni nem fogok privátban senkinek!
2017. dec. 7. 09:36
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek :)
Én is láttam néhány videót elkészítésével kapcsolatban és teszteket is ezért gondoltam hogy a legegyszerűbb a Kclo4/Al/S és a kno3/mg/s keverékek elkészítése mert pl finom alumínium és magnézium port lehet ebay-róla rendelni és ezek sokkal erősebbek a kno3/c/s keveréknél
Kávé/porcukor/mákdarálót majdnem vettem volna mert először 3000-ért láttam azt végül a 6000-es állt előttem az meg már túl drága
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!