Ki az aki már várja a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Vannak rajtam kívül is olyan emberek akik alig várják a szilvesztert? :)
Lehetne valami csoportot vagy forumot csinálni vagy itt is lehetne várni a közösen a szilvesztert :)
2017. nov. 5. 22:49
11/12 A kérdező kommentje:
Én diszkókba, buliba nem szeretek meg nem is nagyon jártam ilyenkor. Szerencsére mindig a barátokkal összehoztunk valami kis házibulit. Idén is az lesz. Attól jobb nincs is, iszogatunk, beszélgetünk, röhögünk, éjfélre kimegyünk megnézzük a tűzijátékot, visszajövünk, még pezsgőzés, aztán kint mi is ellövünk a kertben 1,2 kisebb tűzijátékot majd újra bent a melegben, a házban beszélgetünk, közben ugye szól halkan a zene, amilyet csak akarunk, éneklünk már ittasan aztán 3-4-5 körül már pihenés, meg már részegen minden bajunk van :D
2017. nov. 11. 17:11
12/12 anonim válasza:
Igen is meg nem is:/
Azért rossz érzés, hogy megint eltelik egy év, ráadásul tök hamar:/ Emberek, örexünk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!