Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mindenki várja a szilvesztert,...

Mindenki várja a szilvesztert, csak én nem?

Figyelt kérdés
egy barátnőmnél lennék szílveszterezni, de én félre értettem egy beszélgetést, így a szüleim nem engedtek el. mikor kiderült, h félreértés, akkor sem engedtek el, és azóta itthon ülök,és nem tok mit kezdeni magammal... unatkozom, és minden percben a bnőmmel szeretnék lenni, mert már nagyon régóta vártuk, és csak utazás előtti nap mondtam le...ő pedig persze megutált... bármit mondok lesz*rja...mit tegyek?? L/15
2009. dec. 31. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
na így jártam én is tavaj. csak én a barátnőd oldalán voltam. ne aggódj majd túl lesz rajta. hagyd hagy fortyogjon és ha lenyugodott menj bocsánatot kérni. amíg olyan mint egy vulkán addig nem tudsz mit csinálni minden jószánkod visszájára sülhet el. fel a fejjel lesz még így se de ezzel nem dől össze a világ. gondolj bele jövőre már majd a pasiddal játszhatod el ugyan ezt. kívánom h élvezd magad jól és béküljetek ki!
2009. dec. 31. 18:14
 2/2 A kérdező kommentje:
remélem... csak az a baj, h borzasztó szigorú...nem hiszem h megbocsájtana... és az a baj, h szerintem, mindent elfog követni, hogy minden napom a suliban kínszenvedés legyen...mert így szokta ( láttam más gyerekkel hogy viselkedik)a végére álltalában elfelejti, hogy miért is sértődött meg, de sebaj, folytatja tovább ..:( nem sokára kezdődik a suli, és már várom..csak mindig eszembe jut... és ilyenkor meg sírva rohannék el, hogy francnak van kedve suliba menni :( :(
2010. jan. 1. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!